Hogy fogadjam el? 26 éves nő vagyok. Párom 31. Nevezzük Daninak.
aranyos :DDDD
Szólj párodnak, hogy nem óhajtanál vele közös programokat szervezni, mert enyhén szinten aluli, amit művel.
Gondolom párod is látja milyen idióta.
Az ilyen viselkedést hogy lehet tolerálni?:D Sehogy
Nem muszáj velük találkoznod. Mond meg párodnak , gondolom ő is irrátónak tartja ezt a fajta viselkedést.
Köszönöm szépen mindenki válaszát.
Ma délelőtt a párom öccse közölte! velünk, hogy el kell mennünk egy kerti partira vele, a vinnyogóval, meg néhány szinten aluli haverral.....
Én mondtam, hogy kizárt dolog, semmi esetre sem.
Rákérdezett, miért nem?
Erre én:
Nem akarlak megbántani téged, de a legutóbbi "partin" a bnőd minősíthetetlenül viselkedett, és ha a legjobb barátnőm véletlenül arra biciklizett volna aznap, és meglát, őszintén mondom, elsűllyedtem volna.
Ezt meghallotta a kedves anyuka......
Rámförmedt, hogy miért uszítom egymás ellen a két fiát??
És, hogy nekem még egy érettségim sincs,
(Ápolónő vagyok, és esti gimibe járok, jövőre érettségizem, náluk meg diplomások a szülők, és a párom is.)
meg jelenles sajna munkanélküli is vagyok, és egyáltalán!
Miért csinálok úgy, mintha a wales-i herceg rokonságához tartoznék??
Na ezért kértem tanácsot.
Az én sógornőmmel is csak ünnepekkor találkozom,két szót nem szólok Hozzá,Ő sem hozzám,de ennek már örülünk is.
Az egyetlen értelmes tanács,amit adhatok Neked,hogy hozzá szólj,és nézd levegőnek,másképpen nem megy.Lassan majd hozzá szoksz.Vagy elfogadod,hogy Ő ilyen,TE meg olyan,vagy állandóan magas lesz a vérnyomásod.
Az enyémet sokszor egy fél kiskanál vízben,főleg,mikor a bátyját ugráltatja (páromat),mint egy pincsit.Mégsem szólok,mert akkor megint k...@ anyád lenne belőle,azt meg még egyszer nem akarom,mert én leszek a fekete bárány.
Hagyd figyelmen kívül.Ennyi.
Az öcsémnek volt egy barátnője, nagyjából ezekkel a kondíciókkal (én 26, barátnő 18). Amit leírtál, hogy "verekszik" a pasijával, meg durvákat mond, azt ő is csinálta, de én kifejezetten bírtam.
Amúgy anyósodéknak igaza van olyan szinten, hogy még csak 17, gondolom te sem voltál tökéletes ennyi idősen. Én biztos nem.
Amúgy az ilyen "rokonok" ellen az egyetlen fegyver a ritka találkozás.
Ütve lehet elfogadni... engem is kiba.szottul idegesítenek az ilyen lányok..szerencsére csak futólag látok ilyet az utcán, de ne is jöjjenek közelebb.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!