Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen esetben tényleg be...

Ilyen esetben tényleg be kellett volna fognom a szám és csendben nézni, hogy az exem élettársa kikészüljön?

Figyelt kérdés

A volt férjem élettársa egy nagyon kedves hölgy. Csak párszor beszélgettünk, de amikor mégis összefutottunk, nagyon szimpatikus volt. A gyerekekkel is teljesen korrekt, foglalkozik velük, olyan is volt, hogy csak beugrott és hozott a kicsinek sütit, mert olyat sütött és eszébe jutott, hogy mennyire ízlett neki a legutóbb.

Amikor egy alkalommal hazahozta a nagyot a suliból, elég gondterhelt és szomorkás volt, én meg rákérdeztem, hogy mi a baja. Elmondta, hogy hiába próbálkoznak babával, sehogy sem jön nekik össze és teljesen ki volt készülve, hogy ő még erre sem jó, mert ugye nekünk lett három és az exem szerint is biztos vele lehet a baj. Én erre meg kiböktem, hogy az exemnek vazektómiája volt miután a harmadik gyerek megszületett és nem akartunk többet.

Náluk azóta áll a bál. lehet. hogy külön mennek és az exem nagyon dühös rám az anyjával együtt, hogy minek kevertem én a ...t.

Csak arra lennék kíváncsi, hogy ti ilyen esetben hallgattatok volna?

2021. márc. 26. 18:26
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
39%
19, marad heg. Látható és tapintható is. Láttam eleget (20 év urológia). Még a feltárás nélküli is heggel gyógyul.
2021. márc. 27. 06:29
 22/26 anonim ***** válasza:
96%
Attól még nem biztos hogy nézegeti a csaj, vagy nem hazudott ebben is a pofájába a hapsi. Én meg éppen eleget tapasztaltam miféle aljasságokra képesek a férfiak ha le akarják nyomni a nőt.
2021. márc. 27. 06:32
 23/26 anonim ***** válasza:
89%
A hegesedés mértéke pedig egyéni adottság, és utókezelés függvénye is. Ma már nagyon jó készítmények vannak erre...
2021. márc. 27. 06:35
 24/26 anonim ***** válasza:
91%

Ez egy olyan téma, ahol NEM szabad titkolózni, hazudni, hárítani.

Ha az egyik fél gyereket szeretne, de a másik ilyen-olyan okból megfosztja ettől (pl. hazudik, titkolózik, halogat, "majd ekkor, majd akkor") akkor a másik fél egy szr ember, főleg, hogy a gyerekre vágyó önmagát hibáztatja.

Plusz, bsszus, egy nőnek a meddőségi vizsgálat nem annyiból áll, hogy élvez egyet, hanem petevezeték átjárás, stb, ami FÁJ. Rhadtul.

2021. márc. 27. 12:38
 25/26 anonim ***** válasza:
76%
16-os menj a sóhivatalba a nyomorult áldozathibáztatásoddal együtt.
2021. márc. 27. 12:39
 26/26 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem ilyen nincs. Mármint ilyen helyzet, amit a posztoló ír. Ilyen nem csinál senki, és aztán meg itt keresi a visszaigazolást. Szerintem ezt csak kitalálta. Egyetértek még "a hegeket nem vette észre az új partner?"-kérdésekkel is, már csak ezért is gondolom valótlannak a történetet.
2021. márc. 27. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!