Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen esetben tényleg be...

Ilyen esetben tényleg be kellett volna fognom a szám és csendben nézni, hogy az exem élettársa kikészüljön?

Figyelt kérdés

A volt férjem élettársa egy nagyon kedves hölgy. Csak párszor beszélgettünk, de amikor mégis összefutottunk, nagyon szimpatikus volt. A gyerekekkel is teljesen korrekt, foglalkozik velük, olyan is volt, hogy csak beugrott és hozott a kicsinek sütit, mert olyat sütött és eszébe jutott, hogy mennyire ízlett neki a legutóbb.

Amikor egy alkalommal hazahozta a nagyot a suliból, elég gondterhelt és szomorkás volt, én meg rákérdeztem, hogy mi a baja. Elmondta, hogy hiába próbálkoznak babával, sehogy sem jön nekik össze és teljesen ki volt készülve, hogy ő még erre sem jó, mert ugye nekünk lett három és az exem szerint is biztos vele lehet a baj. Én erre meg kiböktem, hogy az exemnek vazektómiája volt miután a harmadik gyerek megszületett és nem akartunk többet.

Náluk azóta áll a bál. lehet. hogy külön mennek és az exem nagyon dühös rám az anyjával együtt, hogy minek kevertem én a ...t.

Csak arra lennék kíváncsi, hogy ti ilyen esetben hallgattatok volna?

2021. márc. 26. 18:26
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
99%
Nem hallgattam volna. Nagyon aljas amit az exed csinált. A nőnek így van esélye normális hapsi mellett kikötni, és saját gyereket szülni.
2021. márc. 26. 19:29
 12/26 anonim ***** válasza:
99%
Jól tetted, hogy elmondtad. Az exed sara, miért neked kéne hazudnod és titkolóznod? A sz.rt nem te keverted.
2021. márc. 26. 19:34
 13/26 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem jól tetted, hogy elmondtad. Előbb utóbb úgyis kiderült volna, jobb hogy még most történt ez.
2021. márc. 26. 19:37
 14/26 anonim ***** válasza:
96%
Tökéletesen helyesen viselkedtél. Így legalább nem tetted tönkre egy másik ember önbecsülését és nem erősítetted meg benne a (hamis) biológiai kisebbrendűség érzését. "Érdekes" személyisége lehet a férjednek, ha képes egy vele pozitív érzelmi viszonyban álló másik embert az orránál fogva félrevezetni. Talán nem véletlen, hogy különváltatok.
2021. márc. 26. 19:49
 15/26 anonim ***** válasza:
99%
Ha az én fiam csinálta volna ezt biztosan lecsapom. Azért legyen már gerince
2021. márc. 26. 21:21
 16/26 anonim ***** válasza:
32%
érdekel, hogy a fenébe nem vette észre a csajszi a két heget...
2021. márc. 26. 21:35
 17/26 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező, a helyedben nagyon figyelnék az ex-anyósra, a gyerekeid nagymamájára is!

Aki szemet huny a fia hazugságaira (és téged okol!), az inkább ne menjen a gyerekeid közelébe, hátha őket is valótlanságokra biztatja.

2021. márc. 26. 21:49
 18/26 anonim ***** válasza:
99%

Nagyon is helyesen cselekedtél,az exed egy féreg,ilyet eltitkolni és még mást hibáztatni,ez undorító

Szép volt tőled,hogy elmondtad, gondolj bele ha pár év múlva kiderül,hogy ez van,a nő rád is megharagudott volna,hogy te tudtad,de mégse mondtad el.

Ez így volt jó, a nő megérdemli más mellett a boldogságot és a babát is,mert így nem fut ki az időből, tudod nekünk ott ketyeg a biológiai óránk

2021. márc. 27. 04:26
 19/26 anonim ***** válasza:
94%
"érdekel, hogy a fenébe nem vette észre a csajszi a két heget..." Egy: nem tudhatod milyen heg maradt-ha maradt.Másrészt minimális a seb. Kettő: lehet hogy nem szokta tüzetesen nézegetni a párja tökét, hanem mással van lefoglalva ha "szem előtt" vannak a csávó koronaékszerei....
2021. márc. 27. 06:17
 20/26 anonim ***** válasza:
97%
Úristen, de egy undorító ember az exed...Még azt is rákeni a nőre, hogy vele van a baj, miközben elköttette magát, ahelyett, hogy gerincesen elé állt volna, hogy megmondja, hogy nem a három mellé már több gyereket, és tett is erről. De egy rohadék, az anyjával együtt...Persze, jó lett volna a kedves nőt magához láncolni ezzel, hogy még hálás is legyen, hogy a "selejtessége" ellenére van mellett férfi, ez mekkora féregség. Mit gondolt, sose derül ki?! Jól tetted, hogy felnyitottad a szemét, hogy mekkor egy tetű mellett van, mert aki képes így a képébe hazudni, az tuti nem szeretni. Sajnos egy jó pótanyát elveszítenek a gyerekeid, több, mint valószínű, de neki legalább esélye van normális ember mellett lehorgonyozni.
2021. márc. 27. 06:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!