Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen esetben tényleg be...

Ilyen esetben tényleg be kellett volna fognom a szám és csendben nézni, hogy az exem élettársa kikészüljön?

Figyelt kérdés

A volt férjem élettársa egy nagyon kedves hölgy. Csak párszor beszélgettünk, de amikor mégis összefutottunk, nagyon szimpatikus volt. A gyerekekkel is teljesen korrekt, foglalkozik velük, olyan is volt, hogy csak beugrott és hozott a kicsinek sütit, mert olyat sütött és eszébe jutott, hogy mennyire ízlett neki a legutóbb.

Amikor egy alkalommal hazahozta a nagyot a suliból, elég gondterhelt és szomorkás volt, én meg rákérdeztem, hogy mi a baja. Elmondta, hogy hiába próbálkoznak babával, sehogy sem jön nekik össze és teljesen ki volt készülve, hogy ő még erre sem jó, mert ugye nekünk lett három és az exem szerint is biztos vele lehet a baj. Én erre meg kiböktem, hogy az exemnek vazektómiája volt miután a harmadik gyerek megszületett és nem akartunk többet.

Náluk azóta áll a bál. lehet. hogy külön mennek és az exem nagyon dühös rám az anyjával együtt, hogy minek kevertem én a ...t.

Csak arra lennék kíváncsi, hogy ti ilyen esetben hallgattatok volna?

2021. márc. 26. 18:26
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
7%
Erről te te tehetsz. Nem kellett volna elmondanod neki
2021. márc. 26. 18:29
 2/26 anonim ***** válasza:
97%
Dehogy hallgattam volna! Jol tetted, nagyon jól! Szegény lány évekig magát vádolta volna.
2021. márc. 26. 18:31
 3/26 anonim ***** válasza:
94%
Dehogy hallgattam volna. Még neki áll feljebb? Örüljön, hogy elmondtad, és nem kell neki tovább magát hibáztatnia! Amúgy sem lehetett valami jó az a kapcsolat, ha még egy ilyen fontos dolgot sem mondott el neki az exed, és hagyta, hogy eméssze magát! Jézusom, mekkora gyökér. De egyébként meg, szerintem neked ezzel nem kell foglalkoznod, nem a te gondod, ha neked áll a nő meg az anyja, akkor mondd meg nekik amit leírtam, és kész.
2021. márc. 26. 18:33
 4/26 anonim ***** válasza:
91%
2021. márc. 26. 18:33
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Oh, bocsánat, félre olvastam, az utolsó mondat úgy lenne értelmes, hogy az exed meg az anyja. Meg az a neki áll feljebb sem érvényes már. Hármas vagyok.
2021. márc. 26. 18:34
 6/26 anonim ***** válasza:
97%
Előbb utóbb úgyis kiderült volna, mikor a lány elakart volna menni vizsgálatokra vagy lombikra, de addigra szerencsétlen hosszú éveket veszít. Szerintem jól tetted. Kevés undorítóbb dolog van annál, mikor egy pasi szántszándékkal elveszi egy nőtől a gyerekvállalás esélyét. Az hogy még lelkileg pluszban is terrorizálja azzal, hogy őt hibáztatja, az külön egy hányás.
2021. márc. 26. 18:36
 7/26 anonim ***** válasza:
99%
Én is elmondtam volna neki, mert szegény magát hibáztatta és a drága exed még bele is rúg, hogy tuti ő hibás. Én a csaj helyében ha kiderül, hogy igaz amit mondasz egyből szakitok a pasival. Még ha nem is meri bevallani a vazektomiat mert fél hogy elhagyja, akkor is az szemétség a párjára kenni, hogy tuti ő a hibás.
2021. márc. 26. 18:48
 8/26 anonim ***** válasza:
99%

Ebben csak az exed hibás, ne vádold magad! Az ex a hunyó, mert alapvető dolgokat nem mond el a párjának, sőt, eléri azt, hogy a nő saját magát hibáztatja.

Jól tetted, hogy elmondtad! Különben is, megkért arra az exed, hogy ne beszélj róla? Nem, tehát neki kell kimásznia a hazugságaiból, a félrevezetésből, erre te ne legyél hajlandó!

2021. márc. 26. 18:56
 9/26 anonim ***** válasza:
99%
Nagyon rendes vagy hogy elmondtad. Az ember bele se gondol hogy ilyen is lehet. Kell az a spermavizsgálat ha nem jön a gyerek, de nagyon. Amúgyis a legtöbb esetben a pasival van a gond, és akkor még a vazektómia is...
2021. márc. 26. 19:07
 10/26 anonim ***** válasza:
99%
Itt az egyetlen hibás az exed. Éveken át magát hibáztatta volna a jelenlegi párja, nagyon jól tetted, hogy megvédted ettől. Ilyen esetben nem szabad hallgatni.
2021. márc. 26. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!