Ha apám nekem adta az autóját azt mivel hálájam meg?
Figyelt kérdés
Még nem mondtam neki hogy köszönöm semmit még szerintetek mit csinaljak?2021. márc. 24. 13:52
1/7 anonim válasza:
Köszönd meg és vezesd balesetmentesen! Ennyi szerintem pont elég.
2/7 anonim válasza:
Majd ha vesz egyet,és gondjai lesznek talán,akkor segíts neki. Vagy ha van neki,lepd meg valamivel. Pl valami kiegészítővel,amit szeretne. Lehet ez egy apró dolog is a kocsiba.
3/7 anonim válasza:
Vigyázz magadra és köszönd meg!
4/7 anonim válasza:
Köszönd meg.
Esetleg csapd ki a hisztit, hogy te nem ilyen színű autót szerettél volna és vágd a fejéhez, hogy szerinted azért tette ezt mert gyűlöl téged.
5/7 anonim válasza:
Köszönd meg. Bár az nem derült ki, hogy te kérted vagy ő adta magától de nagyon kedves gesztus. Segíts neki amiben csak tudsz
6/7 anonim válasza:
Egy drágább fajta bor/whiskey/amit szeret megteszi.
7/7 anonim válasza:
Nagyon köszönd meg, szóban is fejezd ki: mennyire hálás vagy érte (érzelmeidet mutasd ki) és gondozd az autót, tartsd nagy becsben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!