Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem használja apám az...

Miért nem használja apám az új autóját?

Figyelt kérdés

Már majdnem 5 éve van egy olcsóbb de megbízható Peugeot autónk, aminek eddig kb. semmi baja nem volt. Viszont tavaly nyáron hirtelen vett magának egy viszonylag új, nagyon jó állapotú, sportosabb japán kombit több millióért. Kérdeztem tőle, hogy akkor most a Peugeot-t eladja-e vagy mi lesz a sorsa, de azt mondta megtartja. És ugyan úgy a Peugeot-t használja a mindennapokban, az új autót csak hétvégente veszi elő maximum, ha messzebbre kell menni vagy valami. Amikor nincs használatban, akkor a munkahelyén a parkolóban áll, és ugyan úgy oda viszi vissza használat után, eddig egyszer sem jött azzal haza. Mióta megvan az az autó, kb. 4-5 alkalommal ültem benne összesen, tehát tényleg alig van használva, pedig tényleg egy "menőbb" autónak mondanám, aminek van megjelenése meg minden.

De akkor minek vett egy drága autót, ha ennyire nem használja? Vagy szerintetek félti? Mert ennyi erővel gyűjthetett volna inkább családi házra is, mert egész életünkben albérletben laktunk, az hasznosabb lenne mint egy autó amit nem használunk.

2021. márc. 7. 20:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%
Jó megy. Kérdezd meg tőle.
2021. márc. 7. 20:17
 2/11 anonim ***** válasza:
72%
Sportosabb kombi? :D
2021. márc. 7. 20:19
 3/11 anonim ***** válasza:
31%

Lancer pl.

2021. márc. 7. 20:21
 4/11 A kérdező kommentje:

Miért, ami kombi, az már nem is lehet sportos? :D

Na de légyszi ne autó-vita legyen a kérdés alatt, mert nem erről szól.

2021. márc. 7. 20:22
 5/11 anonim ***** válasza:
68%

Midlife crisis.

Google segit. ;)

2021. márc. 7. 20:22
 6/11 anonim ***** válasza:
78%

Félti. Az csak hobby autó. Amúgy nem köteles használni, attól mert van. Ha nekem lenne egy Ferrárim, én se azzal mennék melóba :D Csak krúzolni venném elő.

32/N

2021. márc. 7. 20:27
 7/11 anonim ***** válasza:
37%

az a reszelő mobilja.

főleg ha kombi.

lehet van benne 1 matrac, le van sötétítve és akkor oda viszi a kollegínákat,mert a bérelt pecóra sajnálja a lét.

2021. márc. 7. 20:27
 8/11 anonim ***** válasza:
55%
Azt nem értem, miért nem kérdezed meg a saját apádtól ugyanezt?
2021. márc. 7. 20:54
 9/11 A kérdező kommentje:
Mert vele alig találkozok heti 10-20 percet
2021. márc. 7. 21:01
 10/11 anonim ***** válasza:

pontosan :)

2021. márc. 8. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!