2 éve vettem egy Samsung telefont, kezdő okostelefon volt. Adatforgalmat kikapcsoltattuk a megvételekor a Telekomnál.2 Hónapja apám használja, erre ma felhívták, h volt 12 mb adatforgalma, amiért 10 000 ft-ot kell fizetnie. Ez hogyan lehetséges?
Valamit babrálhatott, és engedélyezte az adatforgalmat...baromira kell figyelni, mert ha nem, akkor ez a vége...ezt imádja a szolgáltató..
a tandíjat én is megfizettem, azóta résen vagyok.
Nagyon egyszerű. Gondolom apád másik kártyát/számot használ és nem telefonon, hanem a jelenleg benne lévő kártyán nem lett tiltva az adatforgalom.
Cserekor ki kellett volna kapcsolni a telefonon is a mobil adatforgalmat.
Az megint más kérdés hogy ha nem vásárolsz valami csomagot akkor brutális árakat számolnak fel az adatforgalomért.
Szia!
A csomagok (pl. ilyen a net is) nem telefon, hanem sim kártya specifikus. Az más tészta, hogy a telefonban is lehetetlenné lehet tenni a mobilnet használatát(hozzáférési pont módosítása, törlése).
Érdemes tehát a szolgáltatónál letiltani édesapád mobilnet elérését, majd a telfonban is kitörölni a hozzáférési pontokat.
A csomagon kívüli netnek borzasztó ára van, mint írták, ez esetben teljesen reális ár sajnálatos módon.
Ryo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!