Mi a véleményetek a Kende névről?
12:53-nak
Ha valakit gúnyolni akaanak, azt kigúnyolják akkor is, ha Kendének hívják és akkor is ha 'gyakoribb' neve van.
Nekem a hangzásával van bajom..Kende...
ahol az "ND" találkozi, ott olyan fura..
ne hívd így a gyereked! :-))
Keress vmi mást..annyi szép magyar név van!
Régi magyar férfi név:)
Azért ezt nem gondoltam, h magyar ember nem ismeri ezt a ősi magyar nevet, hisz suliban történelem órán is tanultunk erről a méltóságnévről:)
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
Sztem egyáltalán nem különleges meg ilyesmi név, mert sztem eléggé ismert, mivel törin tanultuk anno:)
és én csak kizárólag magyar nevet akarok adni a gyerekeimnek, ha már magyarok vagyunk:) nem bélyegzem meg vmi ronda külföldi névvel. Én meg azt nem értem, h hogy adhatnak magyar emberek magyar gyerekeknek nem magyar nevet?? ez számomra érthetetlen:S hisz az amerikaiak sem adnak ősi magyar neveket akk mi miért adunk? miért nem a saját neveinket visszük tovább? ez kissé érthetetlen, na mind1:)
Mondjuk annak örülök, h nem azt írtátok, h sok van belőle ezek szerint nem gyakori név:) akkor eldőlt, Kende lesz a kisfiam:)
További szép napot mindenkinek!:)
Nekem nagyon tetszik:-))
az egyik 3 éve kisfiúnak az utcánkban ez a neve. Először én is furcsállottam, bár én tudtam, hogy régi magyar méltóságnév. Nekem mostanában kezdenek megtetszeni ezek a régi magyar nevek.
Szerintem nagyon szép név.
12:59:)
Tényleg rengeteg szép magyar eredetű férfi név van, de ez volt az, amelyik tetszett nekem is és a férjemnek is:) ami a férjemnek tetszett az nekem nem tetszett annyira, ami meg nekem az meg neki nem:))
de még a Kundon meg a Kadosán gondolkozunk, de sztem marad a Kende:)
13:02-es vagyok
azért én is nagyon elcsodálkoztam, hányan nem ismerik ezt a nevet... lehet, töri órán oda kellett volna figyelni, ugye, lányok?
:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!