Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kétségbe vagyok esve, ebből...

Kétségbe vagyok esve, ebből hogyan van kiút?

Figyelt kérdés
25 éves lány vagyok,a férfi 36. 1 hónapos a kapcsolatunk,de én nagyon szerelmes vagyok,ennyire még soha,soha. A gond az,hogy 300 km-re lakunk egymástól,ő pedig kijelentette,hogy csak akkor hajlandó a kapcsolatot tovább folytatni,ha én megígérem neki már most,hogy biztos,hogy odaköltözöm az ő városába,és ott alapítunk családot,mert ő nem költözik az enyémbe,és azt a választ sem fogadja el,hogy 'nem tudom' vagy 'talán',és egy harmadik várost sem,mert akkor vége. Tényleg szeret? Addig nem akar a barátnőjének se tartani,se pedig senkinek bemutatni. De én erre még nem tudok válaszolni,hogy hirtelen hogy égessek fel magam mögött mindent. De addig találkozni se akar. Mit tegyek?
2010. aug. 19. 08:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is felejtsd el.Ő csak feleséget és egy nőt akar aki szül neki gyerkőcöt.Mivel már 36 éves sietnie kell:)Szerintem nem szeret téged!
2010. aug. 19. 10:33
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el, normális ember nem kér ilyet egy hónap után, akkor sem, ha szerelmes! Hiszen egy kapcsolatban közös döntéseket kell hozni, közös kompromisszumokat kell kötni! nem irányíthatja ő ennyire egyedül a dolgokat. Ennyire bizonytalan magában, hogy már előre biztosítékot akar, pedig ennyi idősen már tudnia kéne hogy semmire nincs biztosíték.
2010. aug. 19. 12:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Rz a pasi egy zsarnok egy terror Pista. Ez a jövben is rád akarja majd kényszeriteni az akaratt az tuti.
2010. aug. 22. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!