Kétségbe vagyok esve, ebből hogyan van kiút?
Figyelt kérdés
25 éves lány vagyok,a férfi 36. 1 hónapos a kapcsolatunk,de én nagyon szerelmes vagyok,ennyire még soha,soha. A gond az,hogy 300 km-re lakunk egymástól,ő pedig kijelentette,hogy csak akkor hajlandó a kapcsolatot tovább folytatni,ha én megígérem neki már most,hogy biztos,hogy odaköltözöm az ő városába,és ott alapítunk családot,mert ő nem költözik az enyémbe,és azt a választ sem fogadja el,hogy 'nem tudom' vagy 'talán',és egy harmadik várost sem,mert akkor vége. Tényleg szeret? Addig nem akar a barátnőjének se tartani,se pedig senkinek bemutatni. De én erre még nem tudok válaszolni,hogy hirtelen hogy égessek fel magam mögött mindent. De addig találkozni se akar. Mit tegyek?2010. aug. 19. 08:17
11/13 anonim válasza:
Szerintem is felejtsd el.Ő csak feleséget és egy nőt akar aki szül neki gyerkőcöt.Mivel már 36 éves sietnie kell:)Szerintem nem szeret téged!
12/13 anonim válasza:
Felejtsd el, normális ember nem kér ilyet egy hónap után, akkor sem, ha szerelmes! Hiszen egy kapcsolatban közös döntéseket kell hozni, közös kompromisszumokat kell kötni! nem irányíthatja ő ennyire egyedül a dolgokat. Ennyire bizonytalan magában, hogy már előre biztosítékot akar, pedig ennyi idősen már tudnia kéne hogy semmire nincs biztosíték.
13/13 anonim válasza:
Rz a pasi egy zsarnok egy terror Pista. Ez a jövben is rád akarja majd kényszeriteni az akaratt az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!