Egyetemi kolisok, ti mit csinalnatok ebben a helyzetben, vagy ez szerintetek normalis (mozaikcsalad, penzugyek, papirok)?
A háztartsában élőket nézd, ahogy előttem mondták és
úgy add le a papírt, mellékelve egy nyilatkozatot, amit két random tanuval aláiratsz, hogy Kis jóska és kis béla külön háztartás és neked nem rokonaid. Valószínűleg amúgy ha monopoly pénzt adnál le, meg gazdálkodj okosan takarékbetétet, azt is elfogadnák, kb annyira érdekli az embereket az ilyen szervezeteknél az alátámasztó dokumentum. Az adatokat töltsd ki jól, a távolságot meg anyud fizetését írd be rendesen.
Sajnos vannak egyetemek, ahol szőröznek mindenen, és kérik a papírt ilyen emberekről is. Másrészt vannak egyetemek, ahol csak szociális alapon lehet bekerülni. És van az ELTE, amire sajnos mindkettő igaz.
Úgyhogy aki mázlista BME-s/SOTE-s/vidéki egyetem/mittudomén, az ne vádolja kamuzással a kérdezőt pls.
22!
Milyen jogon? Vadidegen emberek is élhetnek egy lakcímen. Köze nincs senkinek ah ő jövedelmükhöz.
22, Senki nem vádolta kamuzással a kérdezőt, pont, hogy segíteni akarunk, hogy álljon ki magáért, és ne hagyja, hogy ezen múljon a kolesz, mert nincs igaza annak az ügyintézőnek, aki a lakcímhez ragaszkodik.
Ezzel nem őt hazudtoljuk meg, csak az eljárás (jogtalan) menetét cáfoljuk.
22!
Linkeld már be azt az adatlapot, ami nem az egy háztartásban hanem az egy címen élők adatait kéri
Kérdező! Random rákerestem több egyetem hasonló kérvényére, sehol nicns olyan hogy egy lakcímen élők!!! Közös háztartásban élők van mindenhol!!!
pl:
"Egy főre eső nettó kereset: Kérjük, hogy válassza ki az Önnel közös háztartásban élők egy főre eső nettó keresetét a megadott értékek alapján.
Egy főre eső kereset kiszámítása
·
Az igénylővel egy háztartásban élők nettó jövedelmét osztani kell a háztartásban élők személyek számával. A pályázó is beleszámít a háztartásban élők számába!"
azt kell igazolni lakcímkártyával, hogy a közös háztartásban élők ténylegesen ott laknak-e... Mert ugye másképp az olyan családtagokat is feltüntetnék egyesek, akik már rég elköltöztek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!