Egyetemi kolisok, ti mit csinalnatok ebben a helyzetben, vagy ez szerintetek normalis (mozaikcsalad, penzugyek, papirok)?
Én egyszer sem csatoltam jövedelemigazolást és attól függetlenül kaptam helyet egyetemi koliba. 🤔
Ha annyira kell próbáld megbeszélni velük, de megértem őket. Mert ha úgy nézzük senkinek semmi köze hozzá.
14!
Soha, sehová nem kell az egy lakcímen élők bevétele, csak és kizárólag az egy háztartásban élőké számít. Ha csak egy szobát berelnek valahol, akkor a foberlo bevetelet is szamolni kell szerinted?
Ahol a lakcímet nézik, ott általában az arra utal, hogy idióta az ügyintéző.
Pl. anyósomtól megvonták a gyógyszertámogatást, mondván oda van bejelentve a fia, és úgy nem jár.
Na most mi 320 km-re élünk, van bejelentett tartózkodási helyünk, plusz itt van bejelentett munkája, szóval már csak józan paraszti ésszel is egyértelmű, hogy nem lakik otthon (de ezt bármely szomszéd le is nyilatkozza). De nem, mert ott az állandó lakcíme, ő beleszámít a háztartásba. -.-
De a háztartás a lényeges, többgenerációs házban is külön háztartásnak számít, albérlők esetén is, ha az egyetemista szobát vesz ki, attól még magát tartja el, nem a csoporttársakat...
Szóval kell egy nyilatkozat, hogy büntetőjogi felelősségem tudatában blabla, csak a szülőkkel (anya+élettárs) egy háztartás, és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!