Szerintetek az normális, hogy nálunk a családban mindenki ki-be járkál, amikor valaki fürdik?
Utolsó vagyok.
Azt elfelejtettem írni, hogy édesanyámmal másképpen működtek köztünk a dolgok (még apum van, megy egy öcsém). Ő például bejöhetett akkor is, mikor fürödtem/zuhanyoztam (persze ő is mindig kopogott). Sőt, sajnos 17 évesen előjött a pánikzavarom, abban az időszakban kifejezetten én kértem, hogy amíg a kádban ülök, legyen bent velem és beszélgessünk, mert az megnyugtatott.
Nálunk ha nagyon kell valami a fürdőből kopogunk, megvárjuk a válszt és úgy megyünk be, hogy véletlen se nézünk a zuhanyfülkére.
Meztelenkedni nem szoktunk, de pl törölközőben, köntösben simán elmegyünk egymás mellett. Hisz látnak nyáron bikiniben meg strandruhában, attól a törölköző többet takar.
Én szimplán azt nem értem, miért kell feltétlenül akkor bemenni a fürdőbe, mikor valaki épp bent van?
Nincs másik csap az egész házban, ahol kezét lehet mosni? Vagy az emberek nem tudnak várni 10 percet a pisiléssel, míg a másik végez? Vagy mi olyan k*rva fontos dolog, ami nem ér rá picit később, és pont akkor kell megbeszélni, mihez kell egyáltalán bejárkálni egymáshoz?
Komolyan nem értem.
Az ilyrn benyitogatós emberek nagy része szerintem direkt csinálja. Néha neha főleg ha 1 wc van elhiszem hogy rátör valakire a szapora hirtelen, de nem hiszem hogy ez a jellemző.
Hiaba látja hogy zavar, hiába szól neki a gyerek, ő csak azert is megmutatja, megneveli . Testvér ugyanez csak idegeli a masikat ilyenkor.
Szerintem bunkóság , mindegy hogy szerintünk mi van, ha egyszer a másikat zavarja nem csinálom. Hihetetlen mennyire érzékeletlenek az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!