Családon belüli erőszak, mit kaphat?
Sziasztok!
Párommal éltem együtt és van egy kisfiúnk is, pár hónapja nagyon kifordult magából a párom (folyamatosan lekurváz és nagyon csúnya szavakkal illet) volt h a nyakamnál fogva szorított a falhoz majd rá 10percre bocsánatot kér és azt mondja h én húzom fel hogy ilyeneket tesz velem, majd következőre hogy Ő nem is ért hozzám stb...majd mondtam neki hogy elhagyom( így nem lehet élni)
És erre elkezdte h elveszi tőlem a fiam
Na erre nagyon begurultam
Majd a következő vitánál felvettem bizonyítéknak ahogy velem beszél és bevallotta h megszorongatta a nyakam
Ha esetleg bíroságon leszünk és el akarja venni tőlem a fiam ( nem tudom mot akar kitalálni) majd ezeket a felvételeket megmutatom vajon Ő mit kap ezért?? Mit ítélne neki a bíró?
Ez nagyon érdekelne!
Köszönöm
Igen,szüleimhez de van jó állásom és akár albérletbe is tudok menni a picivel
Köszönöm a válaszokat!!!
Akkor pakolj!!! És nehogy a nevére vedd! Nem ér annyit a gyerektartás!
Próbálj távoltartásit kérni ha van bizonyitékod a bántalmazásról. És vigyázz magadra, lehet zaklatni fog szakítás után. De ne hagyd hogy a félelem visszatartson.
Az uracskádnak meg azt kivánom hogy gitár legyen a szive de a rák pengesse meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!