Válás elött minden férfi menekül a gyerekeitől?
Huu hallom másoknál sem volt egyszerű.Ez a szélhámos elkezdte árulni a külföldi házunkat.Utálom....Anyósom is tagadja már a nőt,Mekkora moslékok.Megmondtam az anyósomnak hogy október!ez lesz az a hónap mikor a fia térdelni fog a kapuban.
A következő tárgyalás szerintem ápriliban lesz.Remélem addigra elfogy az összes pénze az exemnek.Én kapom meg a számlakivonatait.A hitelkártyáit hitelkártyából fedezi.még élhet kb 1 hónapig.Májusban gyors halál🙂.Szerintem ekkor lép le a nője is.
Tudom, mi az oka, hogy így viselkedik, nem akar gyerektartást fizetni... hidd el, ez az oka, a pénz.
Abban reménykedik, talán megússza, csak vigyázz, nehogy vmi mástól vegyenek vért... 40% egy fizuból nem kis összeg, sok férfi akar trükközni. Ha szarrágó, skót természete van, akkor ez még jobban valószínűsíti ezt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!