Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Válás elött minden férfi...

Válás elött minden férfi menekül a gyerekeitől?

Figyelt kérdés
Válunk a férjemmel.5 hónapja különélünk.Neki egy kapcsolata van egy nővel aki 2 gyerekes anyuka.Sokáig titkolta majd az utolsó hetekben hónapokban lebukott.Szóval menekül ha meglátja a gyerekeit.Ezelőtt rendkivül jó apuka volt.Mindent megvett,megtett a gyerekeinek.Amit én nem ő azt is.Úgy adta be a válást hogy én megcsaltam folyamatossan és a gyerekei nem az övéi,apasági tesztet kér a 15,13 éves gyerekeire.Persze ebből semmisem igaz.A tesztet megcsináltatom,100%biztos vagyok az eredményben.A lényeg az h a gyerekeim szembesültek ezzel és lelkileg megviseli őket ez a szemét dolog.A férjem azt mondta tegnap a testverenek h menekülnie kell mert en rányomom a gyereket akik nem is az övéi.Ezért a lányom elöl elszaladt.Kezében a telefonnal amiben a nő adja az utasításokat.Mással is volt ilyen?Olyan érzés mintha ami ő tesz ezzel a nővel rám nyomná és feltételezi h hasonlókat tettem.
2021. febr. 25. 08:54
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim válasza:
87%

21.A kérdező kétségbe van esve és te meg ilyennel letámadod..

Egy ilyen után persze hogy kételkedik.

gratulálok az ilyen hozzászólásodért.

2021. febr. 25. 12:32
 22/54 anonim ***** válasza:
89%
Hihetetlen okádék ember! Nagyon sajnálom a gyerekeket... Egy valami vigasztaljon titeket: az ilyen emberek pofára fognak még esni nagyokat az életben, és majd akkor kell neki a hátatokat mutatni! Senki semmit nem visz el büntetlenül.
2021. febr. 25. 12:35
 23/54 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem állított semmit, egy kérdés volt, ami nyilván felindultságból túlzó. Téged pedig nem is ismer személyesen valószínű, innentől érthetetlen, miért veszed magadra, hogy ő személyesen rólad állít bármit is.
2021. febr. 25. 12:42
 24/54 anonim válasza:
100%

24.rólad?

mondta személyesen a neved? :D..

nem ismer egyátlalán te pedig a szívedre vetted az általánosítást...

itt sokan általánosítanak szóval szokj hozzá.

2021. febr. 25. 13:10
 25/54 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor is vitatkoztok? Semmi tisztem megkérdezni, de itt összevitatkozni, nem helyénvaló. Mi a kérdezőn akartunk segíteni....
2021. febr. 25. 13:31
 26/54 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a bíró öt perc alatt leveszi majd, hogy a férjed hülyeségeket beszél. De hogy adhatta el a cuccaitokat? Van jó ügyvéded, ugye? Ilyet nem lehet csinálni. Remélem, kér majd elmeorvosi szakvéleményt. Egy barátnőm férjéről így derült ki, hogy pszichopata, klinikai eset.
2021. febr. 25. 15:56
 27/54 A kérdező kommentje:
Utolsó.Tudnál mesélni róla.A férjem mindent tagad.Mintha nem is ő csinálná előtte pár nappal a dolgokat.
2021. febr. 25. 22:53
 28/54 anonim ***** válasza:
100%
Nem általánosítás, de én IS pont egy ilyet fogtam ki..Igaz, ő nem találta ki, hogy nem ő az apa, és a mi gyerekünk még csak 6 éves. De azért egyszer csak autóba pattant és elszáguldott egyik pillanatról a másikra.Ennek már egy hónapja, azóta se kép, se hang.
2021. febr. 26. 01:29
 29/54 anonim ***** válasza:
100%
26 vagyok, verte a barátnőmet 3s becsajozott, a csajnál is aludt meg minden, de begőzölt, mikor a barátnőm beadta a válást és kitalálta, hogy ő akarja a gyerekeket. Amúgy mindenki előtt egy áldott jó aranyos ember benyomását keltette, imádta mindenki. A bíróságon is ott bazsalygott, de a bíró elrendelte a pszichológus szakértői vizsgálatot, barátnőmnek is. Nála ok volt minden, férjet továbbküldték pszichiáter szakértőhöz. Na, oda nem akart menni, akkor mondta neki a bíró, hogy akkor a gyerekeket is elfelejtheti. Hát elment, meg is kapta a szakvéleményt, hogy nárcisztikus pszichopata... az orvost nem lehet átverni.
2021. febr. 26. 08:47
 30/54 anonim ***** válasza:
100%
Tagad?? Mármint azt mondja, nem övék a gyerekek, aztán letagadja? Tényleg megbomlott elmének tűnik.
2021. febr. 26. 08:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!