Válás elött minden férfi menekül a gyerekeitől?
Igen az első válást aláirta helyettem.Jan8 án.Majd vissza ballagott és irt egy kérvényt amit megint aláirt helyettem is.jan18 an.Feljelentést tettem.
Plus a személyiigazolványom másolatával rám iratta a telefonszámláját.Mit is mondjak??hányok tőle és árnyaltan fogalmazok.
Erdekesség ahogy közeleg a válás rosszul van..szive fáj.Nem most kéne higy boldog legyen?Hisz eljött az idő higy boldogan együtt lehessen a választotjával
#37, két síma okirathamisítas, tegyél feljelentést, mert ki tudja hány volt, és hány lesz még?
Normális bíró nem foglalkozik a rémemrsékkel, a váláshoz elég egy szándék, az megvan.
Bár gondolom már a részemről is.
Az apasági kérdés és nemcsak mocskos, de buta is. Ab start a férj az apa, kész.
De nagyon szemét dolog, hogy ebbe a gyerekeket is közvetlenül belekeverni.
Nyilván nem minden apa ilyen, én sem.
Nagyon nincs okom, hogy példaként álljak bárki elé, két válással és 2-2 gyerekkel a hátam mögött.
De vért pisilnem, hogy ne kerüljek fizikailag se messzebb a gyerekektől 2-3 kilóméternél.
Útba estem jövet, menet.
Nagyok már, de mindig jó maradt a kapcsolatunk, bár volt amikor nagy volt az ellenszél, és nyelnzem nagyokat.
Ez a szívbohóckodás tán már annak a jele, hogy mégsem annyira zöld az a fű, de meg ne hatódj tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!