Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Elhagyjam vagy...

Mit tegyek? Elhagyjam vagy törődjek bele?

Figyelt kérdés

Megtudtam, hogy a párom más nővel "kavar".15 éve vagyunk együtt,gyerekeink is vannak.Amikor kérdőre vontam,bevallotta de szerinte nem csinált olyan nagy dolgot mert nem feküdt le a csajjal.Aztán pár nap múlva megint gyanús dolgokat vettem észre ami egyértelművé teszi, hogy nem fejezték be azt ami kettőjük között volt( van).Ő még nem tudja, hogy én tudom ezt.

Nagyon nehéz most mert nem tudom mit tegyek.Nincs hová mennem,nincs megtakarított pénzem,itt vannak a gyerekek és hát nem utolsó sorban még most is szeretem.

15 év hűség után ez csak egy botlás lenne és felejtsem el? Vagy lépjek ki az életéből?

2010. aug. 17. 16:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kérdező! "botolj" meg már te is!

Neked is jár egy kis flört és pasizás...

2010. aug. 18. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!