Ha nyaralni mentek, mit visztek magatokkal?
Ma este indulunk, és félek, hogy valami itthon marad.
Írnátok pár dolgot? Nagy segítség lenne!
Utoljára kb 7 éve nyaraltam, és most megyek először külföldre,tengerpartra. Azért vagyok ennyire "béna". :)
Rieka környéke. Nincs még se szállás se semmi.
Elindulunk, aztán csak lesz valahogy.
Napszemüvegem nincs, azt majd út közben, vagy kint veszünk.
ha lesz hely főzünk, ha nem akkor szendvicsezünk. Esténként meg vacsorázni megyünk. :)
Fájdalomcsillapítót raktam el, leégés utáni spraynk nincs. Majd szerzek.
Ilyen tengeri cipőt is kint veszünk, párom szerint kint ugyan annyiba kerül mint itt, és nagyobb a választék.
Az autó tele van cd-vel.
Szia!
Törölköző, leégés utáni krém (kellemetlen nagyon, ha nincs, inkább legyen és ne égj le, mint aztán szenvedj :)) vmi. hasmenés ellen, lázcsillapító, tampon, betét, görcsoldó, edzőcipő, papucs, napszemüveg, strandtáska, telefon TÖLTŐ (állandóan itthon hagyom....).
Ékszereket nem érdemes vinni =)
Telefont töltőt elraktuk. Viszünk olyat is, amivel az autóban tudjuk tölteni a telefonokat.
Csak fülbevaló meg nyaklánc van rajtam, ezen kívül mást nem viszek. Ezeket is csak azért, mert emlék.
Tampon meg betét nagyon jó ötlet.
Fog.gátlót is elrakom. :) Görcsoldót már betettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!