Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nyaralni mentek, mit...

Ha nyaralni mentek, mit visztek magatokkal?

Figyelt kérdés

Ma este indulunk, és félek, hogy valami itthon marad.

Írnátok pár dolgot? Nagy segítség lenne!

Utoljára kb 7 éve nyaraltam, és most megyek először külföldre,tengerpartra. Azért vagyok ennyire "béna". :)

2010. aug. 17. 11:35
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Rieka környéke. Nincs még se szállás se semmi.

Elindulunk, aztán csak lesz valahogy.

Napszemüvegem nincs, azt majd út közben, vagy kint veszünk.

2010. aug. 17. 11:51
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
telefon töltő, papucs a szállodába, mondjuk én egy sima 2 naposra is viszem a szekrényt :D Napszemcsi, Utazáshoz cd-k!!
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Úszócipő (ilyesmi: [link] ), tele van a tenger sünnel és kövekkel.
 14/33 A kérdező kommentje:

ha lesz hely főzünk, ha nem akkor szendvicsezünk. Esténként meg vacsorázni megyünk. :)

Fájdalomcsillapítót raktam el, leégés utáni spraynk nincs. Majd szerzek.

2010. aug. 17. 11:52
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy szoktam, hogy fejben végigveszem, hogy mire van szükségem attól kezdve, hogy kimászom az ágyból addig, hogy este visszamászom, meg az esetleges programokhoz milyen felszerelés kell. De amúgy nagy tragédia nem történhet, Horvátország nagyjából ugyanaz az árkategória, mint Magyarország, ha valamit mégis elfelejtesz, ott is meg tudod venni.
2010. aug. 17. 11:53
 16/33 A kérdező kommentje:

Ilyen tengeri cipőt is kint veszünk, párom szerint kint ugyan annyiba kerül mint itt, és nagyobb a választék.

Az autó tele van cd-vel.

17/33 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Törölköző, leégés utáni krém (kellemetlen nagyon, ha nincs, inkább legyen és ne égj le, mint aztán szenvedj :)) vmi. hasmenés ellen, lázcsillapító, tampon, betét, görcsoldó, edzőcipő, papucs, napszemüveg, strandtáska, telefon TÖLTŐ (állandóan itthon hagyom....).

Ékszereket nem érdemes vinni =)

18/33 A kérdező kommentje:

Telefont töltőt elraktuk. Viszünk olyat is, amivel az autóban tudjuk tölteni a telefonokat.

Csak fülbevaló meg nyaklánc van rajtam, ezen kívül mást nem viszek. Ezeket is csak azért, mert emlék.

2010. aug. 17. 11:56
 19/33 A kérdező kommentje:

Tampon meg betét nagyon jó ötlet.

Fog.gátlót is elrakom. :) Görcsoldót már betettem.

2010. aug. 17. 11:56
 20/33 A kérdező kommentje:
Raktam be hajszárítót, sok ruhát (hajlamos vagyok leenni vagy leinni magam...vagy simán összekenni).
2010. aug. 17. 12:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!