Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha nyaralni mentek, viszitek...

Ha nyaralni mentek, viszitek magatokkal a kutyát?

Figyelt kérdés
Viszitek-e,vagy ha nem,akkor hova rakjátok?
2009. máj. 23. 12:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én csak olyan helyre megyek,ahová lehet vinni kutyát is. Egyébként ha nem megy az egész család,akkor velük marad itthon, de ez nagyon ritka.
2009. máj. 23. 12:43
 2/6 anonim ***** válasza:
66%
Nem visszük magunkkal,hanem megkérünk egy rokont hogy adjon neki kaját,meg vizet, és nézzen idönként rá!
2009. máj. 23. 12:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mennék nélküle hosszabb időre. Nekem már 2 nap hosszú.:) Tehát olyan helyre megyünk, ahová engednek kutyust.
2009. máj. 23. 12:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi visszük magunkkal, de sajnos még kevés az olyan hely ahova lehet.Persze az is fontos, hogy ő kijön minden más kutyával, mert ahol tavaly voltunk ott már volt 3 másik.Elég rossz lett volna, ha 1 hétig megy közöttük a balhé vagy be kell zárni a házba, mert nem bírják egymást.

Előző kutyust ezért nem tudtuk soha vinni, mert volt olyan kutya aki alapból nem tetszett neki és akkor balhé volt.Ő otthon maradt és a család járt etetni addig.

2009. máj. 23. 12:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy azt már más is írta, én csak olyan helyet keresek ahova lehet vinni kutyust, igaz a legtöbb helyen neki is fizetni kell, de nem az a lényeg hanem az, hogy eggyütt legyünk. A neten egyépként rengeteg helyet kitudsz nézni hova mennyiért tudod vinni. Sok sikert.
2009. máj. 23. 16:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Természetesen! A hely kiválasztásakor elsődleges szempont, hogy kutyabarát legyen. Amelyik nem az, ott nem költjük a pénzünket. Az ő bajuk. :) Tulajdonképpen a munkahelyen és a mozin kívül szinte mindenhova visszük, ahova lehet. Barátokhoz, rokonlátogatásra, étterembe, a sarki boltba, stb...
2009. máj. 23. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!