Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy évbe a családapa hányszor...

Babyka07 kérdése:

Egy évbe a családapa hányszor válthat munkahelyet, hogy ne legyen probléma?

Figyelt kérdés

2021. febr. 17. 15:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
89%
Úgy látom, elég egyöntetűek a vélemények - ritka az ilyen a GYK-n. :)
2021. febr. 17. 16:33
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Én mikor a lányom 3 éves volt egy év alatt 4-5x biztos munkahelyet váltottam, örültem hogy találtam munkát, ami szar volt, ott is kibírtam legalább egy hónapot, addig kerestem másik állást. Míg végül kikötöttem egy helyen ahol 8 éve dolgozok. Ha csak próbaidő alatt elküldenek valakit és rögtön vált, akkor is meg van az évi 4 váltása... Ez semmit nem feltételez, hogy ki hányszor vált munkát. Pláne, hogy ezek szerint mind bejelentett, normális munka volt, különben senki se látta volt sehol, hogy váltott (mármint hivatalos adatok közt, márpedig a hatóság nem a fészbúkon kamuzott munkahelyekre alapoz, sokan az élet iskolájában tanultak .. pf.. xD )
2021. febr. 17. 16:34
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező? járnak a gyerekek bölcsődébe? Vagy a gyermekorvos felől érkezhetett bejelentés?

A gyermekvédelmisek nem kukkerrel járják az utcákat, meg a munkahelyeket, hogy ilyeneket felderítsenek. :)

2021. febr. 17. 16:37
 14/25 anonim ***** válasza:
88%
dik há a lényeg hogy gyüjjön a segíj nem?
2021. febr. 17. 16:44
 15/25 anonim ***** válasza:
98%
Azért az elég érdekes, hogy fórumokon napi többször botlunk bele olyan szülőkbe ( vagy ismerőseibe) ahol a szülők mintaszülők megis a gonosz gyámügy elveszi a gyerekeket de legalábbis zaklatja őket az eddigi legmeredekebb amíg hallottam, hogy a gyámügy minden elvett gyerek után pénzt kap. Én nek állítom, hogy a rendszer tökéletes pláne azt nem, hogy a gyámügyesek azok mert, senki se az ők is emberek, de abban biztos vagyok, hogy vagy te hazudsz vagy az ismerősöd te meg valami hihetetlen primitív módon el is hiszed.
2021. febr. 17. 17:22
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Ott valami más van, a gyivit azt sem érdekli ha egyik szülő sem dolgozik.
2021. febr. 17. 17:56
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy a gyerek orvul járdafestett, négyszinnel?
2021. febr. 17. 18:37
 18/25 anonim ***** válasza:
96%

#15: rokon téma,

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__1097..

a kérdező magyarázkodása:

"De sokszor be írnak egy-egy órát, ha nem veszik észre a nevem, hogy ott vagyok."

:-DDDDD

2021. febr. 17. 18:42
 19/25 anonim ***** válasza:
98%
a gyámügy sokszor akkor is szarik a gyerekekre ha a törvény szerint közbe kéne lépniük. tehát vagy a kérdező lódít vagy az ismerőse
2021. febr. 17. 18:46
 20/25 anonim ***** válasza:
44%
365
2021. febr. 17. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!