Babyka07 kérdése:
Egy évbe a családapa hányszor válthat munkahelyet, hogy ne legyen probléma?
Figyelt kérdés
2021. febr. 17. 15:36
11/25 anonim válasza:
Úgy látom, elég egyöntetűek a vélemények - ritka az ilyen a GYK-n. :)
12/25 anonim válasza:
Én mikor a lányom 3 éves volt egy év alatt 4-5x biztos munkahelyet váltottam, örültem hogy találtam munkát, ami szar volt, ott is kibírtam legalább egy hónapot, addig kerestem másik állást. Míg végül kikötöttem egy helyen ahol 8 éve dolgozok. Ha csak próbaidő alatt elküldenek valakit és rögtön vált, akkor is meg van az évi 4 váltása... Ez semmit nem feltételez, hogy ki hányszor vált munkát. Pláne, hogy ezek szerint mind bejelentett, normális munka volt, különben senki se látta volt sehol, hogy váltott (mármint hivatalos adatok közt, márpedig a hatóság nem a fészbúkon kamuzott munkahelyekre alapoz, sokan az élet iskolájában tanultak .. pf.. xD )
13/25 anonim válasza:
Kérdező? járnak a gyerekek bölcsődébe? Vagy a gyermekorvos felől érkezhetett bejelentés?
A gyermekvédelmisek nem kukkerrel járják az utcákat, meg a munkahelyeket, hogy ilyeneket felderítsenek. :)
14/25 anonim válasza:
dik há a lényeg hogy gyüjjön a segíj nem?
15/25 anonim válasza:
Azért az elég érdekes, hogy fórumokon napi többször botlunk bele olyan szülőkbe ( vagy ismerőseibe) ahol a szülők mintaszülők megis a gonosz gyámügy elveszi a gyerekeket de legalábbis zaklatja őket az eddigi legmeredekebb amíg hallottam, hogy a gyámügy minden elvett gyerek után pénzt kap. Én nek állítom, hogy a rendszer tökéletes pláne azt nem, hogy a gyámügyesek azok mert, senki se az ők is emberek, de abban biztos vagyok, hogy vagy te hazudsz vagy az ismerősöd te meg valami hihetetlen primitív módon el is hiszed.
16/25 anonim válasza:
Ott valami más van, a gyivit azt sem érdekli ha egyik szülő sem dolgozik.
17/25 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a gyerek orvul járdafestett, négyszinnel?
18/25 anonim válasza:
#15: rokon téma,
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__1097..
a kérdező magyarázkodása:
"De sokszor be írnak egy-egy órát, ha nem veszik észre a nevem, hogy ott vagyok."
:-DDDDD
19/25 anonim válasza:
a gyámügy sokszor akkor is szarik a gyerekekre ha a törvény szerint közbe kéne lépniük. tehát vagy a kérdező lódít vagy az ismerőse
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!