Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Történt már, hogy nagyon...

Történt már, hogy nagyon nagyot csalódtál egy családtagodban?

Figyelt kérdés
Becsapott, átvágott, vagy bármi...Mi történt, ha le lehet írni?

2021. febr. 16. 13:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%

Sajnos elég sokszor.

- szüleim annyira durván látványosan kivételeztek öcsémmel, hogy volt, hogy kvázi idegenek szóltak nekik, és akkor is tojtak bele

- anyukám egy számomra nagyon fontos dologban azért nem volt hajlandó egy ismerősétől segítséget kérni, mert az már pártra szavazott

- öcsém, amikor tinik voltunk, elég sok pénzt elkunyerált tőlem, és nem fizette vissza (egyszerre sosem sokat, csak úgy összegyűlt)

- apám vagy hazudozott rólam nagyanyámnak, vagy csak simán hagyta, hogy a nagyanyám saját kútfőből hazudozzon rólam

- apai nagyanyámról meg kb. 600 oldalt tudnék írni... penészes volt a háza, ahol aludtunk volna (apukám szerette volna), én befulladtam tőle, mert asztmás vagyok és allergiás a penészre, megkértük, hogy jobban takarítson, erre kiakadt, hogy az nem penész, mi hazudozunk, főleg én (akkor voltam 4 éves)... az autóban kellett aludnom, másnap meg ki voltam zárva a házból... senki nem ment ki oda hozzám, mert jaj, a nagyit ne sértsük meg. Kivéve a nagyi macskáját - na benne nem csalódtam soha :)... ő addig ott ült mellettem, amíg el nem mentünk haza, annyira megérezte, hogy mennyire magányos vagyok

össze-vissza hazudozott mindenkiről mindent, apukámat pumpolta (közben meg a nagybátyám volt a kedvence, neki tolta a pénzt talicskával kb., majdnem kisemmizték apukámat... tök véletlenül derült ki egy simlisségük nem sokkal a nagyanyám halála után)... 12 éves koromban küldött egy "születésnapi üdvözlőlapot", amiben virágnyelven elküldött a halál f...ára... megpróbált minket öcsémmel kijátszani egymás ellen hazugságokkal (nem mintha nem utáltuk volna egymást addig is, de azért ez már az alja volt mindennek, hogy kamuval próbál meg bomlasztani...)

2021. febr. 16. 15:57
 12/18 anonim ***** válasza:
79%
Az egész családomban csalódtam, erre mondják,hogy jót tett helyébe jót várjál, na nálam forditva lett.
2021. febr. 16. 16:44
 13/18 anonim ***** válasza:
71%
A családból úgymond én lettem a legsikeresebb és én keresem már a legtöbb pénzt is. Viszont van egy dolog ami én vagyok de a család nem akarja elfogadni és az ellentétét halgathatom ha hazajövök magyarországra látogatóba vagy telefonon beszélünk. Illetve a kisujam nyujtottam és az egész karom kellett. Támogattam őket erre elkezdtek rendeszeresen hivogatni és hirtelen kedvesen és emberien beszélni velem majd kiderült, hogy azért mert kellett volna még nekik pénz. Amit kértek annak kb 2/3 részét adtam és nem hiszem, hogy otthon utána jókat mondtak volna rólam. Már néha néha anyám felhív mert mélyen talán érdeklem de amúgy meg nem tartom rendszeresen a kapcsolatot mert van jobb dolgom is. A tesóimmal meg már szerintem csak akkor fogok beszélni ha szüleink meghalnak és fel kell osztani a házat.
2021. febr. 16. 18:35
 14/18 anonim ***** válasza:
2021. febr. 16. 20:48
 15/18 anonim ***** válasza:
72%
Igen. Hosszú leírni.
2021. febr. 17. 11:14
 16/18 anonim ***** válasza:
85%

Apám részegen összeverte az anyámat. Másnap jött az apai nagymamám vendégségbe (minden pénteken jött) és meglátta, hogy Anyu szája fel van szakadva. Ránézett és megszólalt: "Na, megint nem tudtad csukva tartani a szádat, mi?!"

Ott álltam és nem hittem el, hogy ezt hallottam tőle. Évekig nem beszéltem vele emiatt. Aztán meghalt az anyai nagyapám és a temetésen találkoztunk. Odajött hozzám, belém karolt (szinte csimpaszkodott) és zaklatottan azt mondta, hogy igazam volt mindenben, apám egy agresszív állat, pár hónapja őt is megverte részegen.

Én meg csak annyit tudtam neki mondani, hogy "Biztosan azért, mert nem tudtad csukva tartani a szádat..."

Ennek kb 7 éve. Azóta se tudok róla semmit.

2021. febr. 17. 14:05
 17/18 anonim ***** válasza:
A nagymamám 19 éves koromban ragaszkodott ahhoz hogy elkísérjen a pszichiátriára mert idegileg ki voltam merülve. Erre a doki azt mondta szeretne felvételt készíteni és írjam alá. Erre a nagyi azt mondta hogy minek kell erősíteni benne ezt a nagyképűséget? Be kell bszni a terembe elindítani a felvételt, és normálisakat kérdezni. Én hülye meg még azt hittem kedvességből jött el. Na mondom te se kísérsz el többet orvoshoz és ezt tartom is. Ennek 5 éve.
2021. febr. 27. 12:34
 18/18 anonim ***** válasza:

Par honap leforgasa alatt a ferjembe, apamba, es nagymamamba 😅

Ferjem bantalmazott, kihasznalt (mar nem vagyok vele). Apam kitesz minkez a lakasbol anyaval, mamam szegyelli a fiamat.. 🙁👍🏻

Testverem nincs,anyukam az egyetlen akiben nem csalodtam. Pedig tizenevesen vele volt a legtobb vitam. De ahogy felnottem megertettem miert volt mindig frusztralt.

2021. márc. 11. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!