Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Betegesen félek, hogy elveszte...

Betegesen félek, hogy elvesztem édesanyámat mióta édesapám meghalt?

Figyelt kérdés
Októberben hagyott minket itt az apukám fiatalon. Nem hirtelen halt meg, de akkor is nagyon fáj és úgy érzem nem búcsúztam el tőle rendesen, mert már annyira rosszul volt a végén, hogy nem volt magánál. :( Annyira nagyon hiányzik, hogy megőrülök és mindig csak arra gondolok, hogy anyát is elvesztem majd egyszer. Szinte beteges let azóta ez a félelmem.
2021. febr. 16. 00:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%

Ez az elet rendje, kitartas

Anyukaddal legyen azoros a kapcsolat mar most kerdezz meg tole mindenr amit csak tudsz (milyen voltal kicsiként stb stb )

2021. febr. 16. 09:04
 12/14 anonim ***** válasza:
76%
Apukád halála, miatt félted ennyire anyukádat is. A feldolgozásába majd az idő fog segíteni és ha már kicsit jobban leszel akkor valószinű csökkenni fog ez a félelem
2021. febr. 16. 09:53
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én 16 évesen vesztettem el apukámat, azóta ugyan ilyen félelmekkel élek, mint te. Egy ideig mindenhova mentem vele, ha szerintem potenciálisan veszélybe kerülhetett volna, pl ha vezetnie kellett. Ez idővel enyhült, de nem szűnt meg. Én tervezek felkeresni egy pszichológust egyéb dolgok miatt is, szerintem egy beszélgetés nem fog ártani. Nehéz sajnos feldolgozni az ilyen hirtelen halált.
2021. febr. 16. 19:19
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Tudom sovány vigasz,de magam is átéltem hasonló dolgokat,és tudom mit jelentett neked édesapád elvesztése.

Mivel én késői gyerekként születtem, viszonylag hamar elvesztettem az apám. Rá hét évre az édesanyámat,öt év múlva a bátyámat.32 évesen teljesen egyedül maradtam a szomorú emlékekkel.De tovább kellett lépnem,mert tudom,hogy a szeretteim is ezt akarnák.

Neked azt tanácsolom,hogy fogadd el amin már nem lehet változtatni,és teljes erőddel legyél édesanyád mellett amíg csak van,mert én is így tettem akkoriban.Idővel majd a lelked is megnyugszik.

Vigyázz magadra és fel a fejjel!

2021. febr. 16. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!