Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed erről a videóról?

Mi a véleményed erről a videóról?

Figyelt kérdés

[link]

Szinte mindenki ki rakta már, de elgondolkodtató, hogy miért mennek el azok a katonák...Tényleg szomorú és megható a gyerekek öröme, de a videó "mögé" senki se gondol?!

Vélemény?

Nem tudtam, hogy hova írjam ezt a kérdést, de szerintem itt vannak a legtöbben

2010. aug. 16. 13:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
De megakadályozzák hogy idejöjjenek az országunkba és megöljenek minket. Neked ez nem elég?
2010. aug. 16. 14:00
 12/20 anonim ***** válasza:
Mondom hallgasd meg amit én küldtem linket és gondolkozz el a mondanivalóján.
 13/20 anonim ***** válasza:
én este láttam, elég megindító, el is pityeregtem rajta magam...
 14/20 anonim ***** válasza:
én még mindig sírok, nagyon jó!!
2010. aug. 16. 14:02
 15/20 anonim ***** válasza:
51%
Hú engem most lehet, hogy sokan lepontoznak...Én is bőgve néztem végig, de sajnos belőlem az is kijön ilyenkor, hogy lám-lám a gyerekek milyen tiszta szívvel és tiszta érzésekkel látják viszont az apjukat, az apjukat, akik nem biztos, hogy olyan "tiszták".A háborút mindig is sok okoskodó ember haszonleső vitájából kialakult felesleges emberölésnek fogom fel.Szép dolog, hogy sokan úgy vélik, hogy milyen szép hivatás a katonaság, elvégre megvédik a hazájukat.Könyörgöm mitől védik meg????szeptember 11 sem úgy kezdődött, hogy na akkor odamentek a terroristák és felrobbantottak pár repülőt, hanem előtte mi történt????Arra már nem sokan emlékeznek ugye?Volt egy idő amikor már sehogyan sem tudták mesterségesen elhallgattatni a hírcsatornákat, amik csak úgy ontották, hogy hol hány ártatlan hétköznapi embert öltek meg az amerikaiak "véletlenül"Sok olyan hír is volt, hogy hány tizenéves kislányt erőszakoltak HALÁLRA az AMERIKAI KATONÁK!!!És ezek kiderültek.Vajon mennyi olyan történhetett amik nem derültek ki?Nekem sajnos ilyenkor ez is eszembe jut.Ennek ellenére próbálom meg tisztelni némelyik normális FÉRFIT aki katonának áll.De csak azokat a férfiakat, akik valóban a dolgukat végzik és nem pedig a beteges öldöklési vágyukat, vagy még betegesebb "férfiállati"ösztönüket akarják kielégíteni.33 éves 3 gyermekes anyuka voltam.
2010. aug. 16. 14:10
 16/20 anonim ***** válasza:

Utolsóval - ha nem is teljes mértékben -, de egyetértek.

Nagyon megható, hogy a gyerekek így örülnek az apjuknak. A másik országban meg pont így bőgnek azok a gyerekek, akiknek az apjukat megölték...

Minden éremnek két oldala van, azért lássuk be.

2010. aug. 16. 14:18
 17/20 A kérdező kommentje:
Utolsó két hozzászólóhoz hasonló véleményekre lennék kíváncsi..
2010. aug. 16. 14:20
 18/20 anonim ***** válasza:
2010. aug. 16. 15:29
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én soha nem engedném a páromat, vagy a fiamat (aki nincs) egy olyan országba harcolni aminek az egyetlen indoka a kőolaj. Ugye nem vesszük be azt a maszlagot hogy egy akkora országot mint az USA, pár terrorista tartja rettegésben, az amerikaiaknak az olaj kell, bármi áron (16éveseket küldenek a halálba miatta), Vietnámban is az olaj kellett, meg ugye a háború nagy üzlet, hiszen így jól fogynak a kifejlesztett fegyverek. Na ez a véleményem a háborúkról, meg a katonákról. Csak a gyerekeket sajnálom, mert ha megtudnák az igazságot, akkor biztosan ki lennének borulva azon is, hogy az apjuk az 50centes benzinért harcolt.
2010. aug. 17. 12:27
 20/20 anonim ***** válasza:

sose sírtam videón.Hát ezt is megéltem : p

nagyon megható: D Igazatok van,hogy ők harcolnak és gyilkolnak,de szerintem ebben a videóban a hazatérést,az örömöt mutatják be.A meglepődést.Nekik ez a munkájuk.Valakinek katonának is kell lennie.Ok nélkül gondolom nem bántanak senkit...Nem azért mennek ki hónapokra külföldre,hogy jéé az nem szimpi és puff.: D

na mindegy.nekem nagyon tetszett < 33 :'( : D

2010. dec. 22. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!