Hogyan értessem meg családdal, hogy nem akarok párkapcsolatot?
Leginkább idősebb testvérem a probléma.
21 éves vagyok és szűz és szerinte iszonyú gáz. (13 évesen vesztette el)
De nem is ez a lényeg. Nem viszolygom a szextől, ha majd úgy adódik biztos belemegyek vagy mittudomén.
Párkapcsolatra viszont nem vágyom és itt a nagyobb probléma. (Ugye nem akarok barátot, de nem fekszem le azzal, aki akarna mert szemétség. Ha ez azzal jár, hogy ilyen tempó mellett még negyvenesen is szűz leszek, ám legyen.)
Azt viszont nagyon szeretném megértetni a családommal, főképp nővéremmel, hogy nem vagyok sem ostoba sem későn érő (bárkitudja) és rosszul esik, hogy azt hangoztatják milyen buta vagyok. Tudjátok: gyerek vagy még! Fogalmad sincs milyen az! Szerezz barátot inkább!
Amikor előjön a téma, mindig hárítom, hogy majd ha úgy alakul lesz barátom, férjem, gyerekem.
De ez sem elég nekik és azzal jönnek, hogy megfogom bánni amiért későn kezdem.
Lehet. Lehet igazuk van és megváltozik a véleményem. Na és.
Ugye, mindenkinek van valami ami eszébe jut ha a jövőbeli énjét képzeli el. Környezetemben ez mindenkinél a család. Vagy gyermekek. Esetleg konkrétan egy kislány, egy kisfiú. Vagy csak simán a párjuk. Van, akinek ez mellékesen jelenik meg és balerina akar lenni példaul.
Én sok mindent látok magam előtt. És tényleg szeretnék majd annyi idősen olyan boldog lenni, mint a nővérem de van még rá 10 évem és nem értem mi a baj, ha nekem az elégedettséget nem ez okozza? Talán velem van a baj, de egyetlen jövőben sem látok férjet.
Tippeket kérek, hogyan tudnám elkerülni ezeket vagy valami frappáns válasz. Mert a nyiltan megmondom és terelem sem ért el semmit.
17es nagyon szepen leirta, hogy milyenek a szuleid es a helyzetet!
Valoban toxikus amit muvel a csaladod. Nem lehet igazabol semmilyen valasszal jol kijonni, mert barmit mondasz, azt vagy rosszul tudod a szemukben, vagy tamadasnak veszik.
Meg amugy sem kell lesullyednek a szintjukre, a velemenyed nem kotelezo elmondani nekik. Viszont jobb, ha van valaki, akivel megoszthatod a gondolataid, mert magadban tartani sem jo.
Próbáld ki. :)
Nagyon jól müködhet annál is, aki külön él szüleitől es ha hazamegy akkor megy a basztatás és jó tanácsokkal ellátás.
Gondold bele magad ha te szivatnál valakit és minden beszólás után a nyakadba ugrana és ölelgetne? Meddig mondogatnál tovább. Először néznél mint borjú az újkapura, hogy mi van, majd hamarosan mhúzódoznál az ölelgetés elöl. Sőt ha végűl még akkor is dícsérnének és ölelgetnének ha nem mondtál semmit majd te menekűlnél a végén. Hehe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!