Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan értessem meg családdal,...

Hogyan értessem meg családdal, hogy nem akarok párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

Leginkább idősebb testvérem a probléma.

21 éves vagyok és szűz és szerinte iszonyú gáz. (13 évesen vesztette el)

De nem is ez a lényeg. Nem viszolygom a szextől, ha majd úgy adódik biztos belemegyek vagy mittudomén.

Párkapcsolatra viszont nem vágyom és itt a nagyobb probléma. (Ugye nem akarok barátot, de nem fekszem le azzal, aki akarna mert szemétség. Ha ez azzal jár, hogy ilyen tempó mellett még negyvenesen is szűz leszek, ám legyen.)

Azt viszont nagyon szeretném megértetni a családommal, főképp nővéremmel, hogy nem vagyok sem ostoba sem későn érő (bárkitudja) és rosszul esik, hogy azt hangoztatják milyen buta vagyok. Tudjátok: gyerek vagy még! Fogalmad sincs milyen az! Szerezz barátot inkább!

Amikor előjön a téma, mindig hárítom, hogy majd ha úgy alakul lesz barátom, férjem, gyerekem.

De ez sem elég nekik és azzal jönnek, hogy megfogom bánni amiért későn kezdem.

Lehet. Lehet igazuk van és megváltozik a véleményem. Na és.

Ugye, mindenkinek van valami ami eszébe jut ha a jövőbeli énjét képzeli el. Környezetemben ez mindenkinél a család. Vagy gyermekek. Esetleg konkrétan egy kislány, egy kisfiú. Vagy csak simán a párjuk. Van, akinek ez mellékesen jelenik meg és balerina akar lenni példaul.

Én sok mindent látok magam előtt. És tényleg szeretnék majd annyi idősen olyan boldog lenni, mint a nővérem de van még rá 10 évem és nem értem mi a baj, ha nekem az elégedettséget nem ez okozza? Talán velem van a baj, de egyetlen jövőben sem látok férjet.

Tippeket kérek, hogyan tudnám elkerülni ezeket vagy valami frappáns válasz. Mert a nyiltan megmondom és terelem sem ért el semmit.

2021. febr. 3. 05:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
80%
Én szűzként írom ezt, hogy ismerős a helyzet én ilyenkor csak annyit mondok hogy " a fasz közöd van hozzá. "
2021. febr. 3. 12:41
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Elég gáz a testvéred is és a szüleid is. A legtöbb szülő örül, ha a lánya nem egy ribi, aki mindenkinek szétteszi a lábát. (Ezt pl. nyugodtan megmondhatod nekik, amikor a nővéred is jelen van) Komoly kapcsolatot kereső férfiaknál is jó pont ez, szerintem.

Nekem egyébként a férjemen kívül egy kapcsolatom volt, hét évig tartott, 18 voltam amikor összejöttünk. Ezen kívül semmi más, én se éreztem, hogy olyan nagyon szeretnék bárkit az életembe, csak hogy legyen, meg mert anyám szerint kellene. Akit akartam, azt tényleg akartam és meg is kaptam.

Amiről lemaradtam: rosszul végződő diákszerelmek, pár hónapos tingli-tangli kapcsolatok idiótákkal, depresszióval járó szakítások, szerelmi drámák tömkelege, erőszakos szüzesség elvesztés, fizikai bántalmazás, beteges féltékenykedés, pasiundor a sok rossz tapasztalat miatt, pasizndor miatti leszbikus kapcsolatba menekülés, férfiak lenézése amiért több brokit fogtam, mint kilincset és még sorolhatnám a barátnőim által tapasztalt és telefonban elsírt sok csodát ami kimaradt az életemből, amiért nem váltogattam úgy a férfiakat nyolcadikos kortól kezdve, mint a zoknit.

Szerintem ezen a bolygón még ember nem bánta meg, hogy későn kezdte a nemi életét kibontakoztatni, ellenben rengetegen megbánják a korán kezdést. Nem törődj vele mit mondanak, csak élj úgy, ahogy szeretnél. Ha már nem bírod a beszólogatásaikat, költözz el, vagy ha ez nem lehetséges, csak simán ne vegyél részt a játékaikban, menj el a szobádba és zárd magadra az ajtót. A tesódnak meg elmondhatod, hogy nem olyan nagy dicsőség gyerekkorban megd*gatni magát, inkább hallgasson.

És ha egy javaslatom lehet, ha elköltözöl otthonról, menj jó messzire és heti egy telefon kapcsolattartásra bőven elég lesz. És készülj fel, hogy az ilyen beszólogatós szülők soha nem fognak leállni. Ha egyszer pasid lesz, úgyis találnak mást amivel piszkáljanak.

2021. febr. 3. 12:48
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

21 evesen szuznek lenni furcsa, de 13 evesen baszni egyenesen szegyen🥴

Ugyhogy a novered leszallhat a magas lorol, mert ket "rossz" kozul magasan o a rosszabb

2021. febr. 3. 15:07
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj. Az én testvérem soha nem vitt haza senkit bemutatni. Én már kezdtem azt hinni, hogy leszbikus. Aztán olyan 32-33 éves lehetett amikor a semmiből lett egy pasija. Kicsit több, mint egy év után volt esküvő és már gyerek is van.
2021. febr. 3. 17:19
 15/26 anonim ***** válasza:
29%

Vágd rá, hogy azért nincs, mert leszbikus vagy :D

Ilyen konzervatív családban garantált meglepődés, és egy darabig tuti nem kérdeznek rá.

2021. febr. 3. 23:42
 16/26 A kérdező kommentje:

Utolsó! Meglepődnél, de maguk utaltak rá hogy nem bánják.

Konkrétan néha úgy kérdezgetnek, hogy hozzáteszik: és egy lány tetszik esetleg?

Egyebként már az aszex és aromantikus jelzőket is elsütöttem. Ugyanmár kaptam válaszul.

2021. febr. 4. 01:38
 17/26 anonymousreview60 ***** válasza:
100%

Nem irígyellek, mert ez rettenetesen csesztetős, toxikus. Nem felelsz meg nekik úgy, ahogy vagy, és többé-kevésbé a saját képükre akarnak formálni. És már csak a tudat alatti dac miatt is, és mert kilóra-centire lemérnék a párodat is, ha bemutatod, ezért is hárítasz el tudat alatt minden lehetőséget a párkapcsolatra.

Én nem látok más kiutat, mint az elköltözés és távolságtartást, hogy levegőhöz juss, és a "vigyázó" szemektől (tkp. kritikáktól) távol élhesd az életedet.

2021. febr. 4. 06:38
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Hülye a családod.Röviden ennyi!! Ne hagyd magad. Amikor szóba hozzák, egyszerűen hagyd ott őket, menj ki a szobából.
2021. febr. 4. 11:02
 19/26 eakos1 ***** válasza:
31%

Hát csak te tudhatod, hogy neked mi a jó.Mindenki az alapján ítél meg ahogy saját magát és a világot látja. Nem baj, hogy te máshogy látod. Talán ha minden alkalommal megköszönnéd és még egy puszit és ölelést is adnál a jó tanácsért vagy őszínte véleményért előbb utóbb abbahagyja. De azt is mondhatod, hogy nagyon köszönöm hogy ilyen őszínte vagy hozzám.

A lényeg, hogy ez furcsa legyen.

2021. febr. 5. 07:32
 20/26 anonymousreview60 ***** válasza:
#19: Ne hogy már a csesztetésért köszönetet kelljen mondani.
2021. febr. 5. 08:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!