Mennyire ritka a vezetékneved?
Nem kell leírni, higy mi az csak, hogy kb mennyire gyakori. De ha szeretnéd leírhatod ha olyan, hogy Kovács Kiss Nagy stb..
Azzal a vezetéknévvel amit én kaptam jelenleg 557 ember rendelkezik magyarországon
655,603rd Most Common name in the World.
Egyébként azt írja 192 ember összesen.
Magyaroszágon 151 embert ír, de mind Szabolcs, Borsod, egy Hajdú-Bihar, pár Pest megye.
Én külföldön lakom, de Veszprém megyeiek vagyunk, két unokatesóm ezzel a névvel meg mindig ott él, az oldal szerint Veszprém megyében senki nincs ezzel a névvel...
Nagyon ritka, egyetlen másik családot ismerek ezzel a vezetéknévvel. Sváb egyébként. A keresztnevem viszont elég gyakori, bár inkább az idősebb korosztályban. Fiatalon ritkán kapja valaki ezt a nevet.
Tudom, vezetéknév volt a kérdés csak gondoltam megemlítem.
91 embert ír, a 1 955 159. leggyakoribb név a világon, Magyarországon 88 ember viseli, a 10 635. leggyakoribb országos szinten, és úgy minden 111 000 emberből egy viseli.
Barátom neve: 120-an viselik, de csak Magyarországon, minden 81 000 emberből van egy ilyen elvileg itthon, ez a 8134. leggyakoribb név. Világszinten 1 658 108..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!