Mennyire ritka a vezetékneved?
Figyelt kérdés
Nem kell leírni, higy mi az csak, hogy kb mennyire gyakori. De ha szeretnéd leírhatod ha olyan, hogy Kovács Kiss Nagy stb..
Azzal a vezetéknévvel amit én kaptam jelenleg 557 ember rendelkezik magyarországon
2021. jan. 30. 14:34
41/56 anonim válasza:
#39: Én nem fogom tudni fent tartani, hiába csak ketten vagyunk elvileg az országban. Nő lévén a gyerekeim az apjuk nevét kapták. Ha jól tudom, a másik ilyen vezetéknevű az országban az férfi, de nem tudom, hogy van-e családja, nem ismerem.
42/56 anonim válasza:
A honlap szerint egyedül vagyok az országban ezzel a vezetéknévvel.
A valóságban a gyermekemmel együtt, ketten.
A világ egy másik (távoli) országában 62 ezer ember viseli, ezzel a ~ 9 ezer leggyakoribb vezetéknév.
- UK-ban 91 van még belőle, 23 Németországban, ezzel ki is fújt Európa :D
Mindig megy az értetlenkedés hivatalokban, de nem egy leírhatatlan/kiejthetetlen kategória. Csak más. Ennyi.
43/56 anonim válasza:
11 -en vagyunk a honlap szerint, és valószínűleg igazat ír.
44/56 anonim válasza:
48 embernek van ilyen neve az egész világon
45/56 anonim válasza:
152 ilyen nevű ember van rajtam kivül Magyarországon.
46/56 anonim válasza:
Forbes szerint 118 van belőle összesen a világon.
47/56 anonim válasza:
Elírtam, nem forbes hanem forebears 🤣🤣🤣 bocsi
48/56 anonim válasza:
82 embernek van olyan vezetékneve Magyarországon mint nekem :) Szerintem ez elég ritka
49/56 anonim válasza:
2033 ember viseli az egész világon. :)
50/56 anonim válasza:
Nagyon,
Üdv. Uvuvwevwevwe Onyetenyevwe Ugwemuhwem Ossas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!