Mennyire ritka a vezetékneved?
Nem kell leírni, higy mi az csak, hogy kb mennyire gyakori. De ha szeretnéd leírhatod ha olyan, hogy Kovács Kiss Nagy stb..
Azzal a vezetéknévvel amit én kaptam jelenleg 557 ember rendelkezik magyarországon
Forebears szerint 66,482. leggyakoribb a világon, és kb. 7498-an viselik perpill. Nem tudom, mikori vagy milyen adatok alapján dolgozhat.
A fenti szavazáson saját kútfőből a közepesen gyakorit lőttem be. Nincs benne a 100 leggyakoribb tavalyi listájában, és nem ismerek névrokont, de vannak híres emberek a nevemmel, és fészen nyilvános posztokban is sokszor szembejön. :D
Fun fact: rákerestem párom nevére is, az egy dolog, hogy neki csak 2700 viselőt ír, de nála nem egyezik az elterjedtség és a sűrűség. Density Magyarország, de a prevalent India. :'D
5,057,639th Most Common surname in the World :)
15-öt ír amúgy. Ennél kicsit persze többen vagyunk, de az tényleg csak család. Dédapám már csak egyedül volt fiú a családban, nyolc lány mellett, onnan már csak ez az az vitte tovább a nevet.
Wow, anyai ágon csupa ritka neveink vannak!
17, 32 és 20 ember viseli.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!