Ha nem nekem jár a tartásdíj, akkor miért én menjek érte?
Nem fél anyám apámtól, soha nem bántotta, nem ordibált vele, a pia miatt mentek szét, békében, ez biztosan nem lehet. (anyu erősebb, mint apám...)
Hiába beszéltem vele is erről, azt mondta, hogy akkor nem járnék fel hozzá, és az rosszul esne neki (magától ő sohasem keresett meg, pedig tudja a címem, telefonszámom, ilyenek...)
A harmadiknak szeretném üzenni, hogy úgy vélem, nincs mit tisztelnem bennük:
'Édesapám' alkoholista, kb.: egy szalmaszálat nem tett egész életében keresztbe értünk, több évig úgy ment, hogy megkereste a fizetését, mire hazaért, elitta. Ilyen emberben nincs mit tisztelni. Ha meg 'megcsinált' (mert persze arra volt esze!), akkor meg megérdemli, hogy fizessen. Ha már mást nem kaptam tőle...
'Édesanyámnak' több tisztelet jár(na), de borzalmas természete van, és minden szeretet, tisztelet kiölődött belőlem irányába, a 'nagyszerű' viselkedése miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!