Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha a szüleim...

Mit csináljak, ha a szüleim oltás ellenesek?

Figyelt kérdés
Én szeretném majd beoltatni magam, de a szüleim nem akarják, illetve ha kötelező lesz, akkor minél tovább húznák a dolgot, minél később kapjam meg. Nem bíznak ezekben az oltásokban. Ez nagyon kellemetlen, nem tudom mi ilyenkor a teendő, nem vagyok még 18, így azt se tudom, hogy regisztrálhatok - e oltásra. Meg ugye a vírus miatt sehova se nagyon engednek és én kezdek kétségbe esni, mintha be lennék zárva. Értem, hogy aggódnak, de nem tömegközlekedhetek, nem mehetek sehova, nem nagyon találkozhatok senkivel, nem mehetek át barátaimhoz.. Már nagyon régóta tart ez, és kezdek megőrülni. Nem bírom az elszigeteltséget és ezt a túlaggódást sem.. Mit tegyek?

2021. jan. 23. 18:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
68%

22-es: 3 ismerősöm belehalt már a vírusba kettő meg túlélte és közölték, köszönik szépen de alíg várják az oltást mert borzalmas volt, szóval szép a strucc politikád, de attól még létezni fog csak mert tagadod a létét.

Persze nagyanyám szavai itt is igazak: "Mindenki magának hülye" :)

2021. jan. 23. 22:56
 22/27 anonim ***** válasza:
38%

Bocsánat, a vírustagadó vagyok!

Annyit még elszeretnék mondani, h bizonyos vezetőknek az a jó, ha az emberek ellentétben állnak egymással. Mert az problémát, lázadást, ellentétet, haragot, gyűlölködést, gyilkolászást eredményez.

Nincs kedvem felsorolni ezeket a generált ellentéteket, amiket már tapasztalhattunk, de ennek a fő célja, h saját magukat bomlasszák az emberek. Főleg a gondolkodó fehér embert. Mert az a legfőbb ellensége ennek a "felső vezetésnek" .

Hülyén fogalmaztam, Drábik úr előadásai nehezek,nem annyira közérthető, de tüzetesebben elmondja mizukah a nagyvilágban.

2021. jan. 23. 23:01
 23/27 anonim ***** válasza:
70%

Kedves vírustagadó!

Minden századik évben van egy hatalmas vírus, ez a Föld amolyan "természetes" tisztító módszere, az utolsó a spanyol nátha volt. Nem a vezetés okozza, csak minél többen vagyunk annál könnyebben terjed a betegség és vírus mindig volt van és lesz.

Cuki az elmélete,de semmi több.

2021. jan. 24. 00:03
 24/27 anonim ***** válasza:
70%

Azért vicces hogy a sok halottra azt mondják a vírus tagadok hogy oh hát amúgy is öregek voltak meg betegek, nem is a virusba haltak bele.

Aztán egy idosotthonban meghal pár öreg oltás után. Következtetés: biztos az oltastol volt. Véletlenül se attól hogy idősek és betegek voltak. Fuck logic.

2021. jan. 24. 07:35
 25/27 Tevenyereggyarto ***** válasza:
65%

Öhm, szóval a “nagykutyáknak” az kell ,hogy az emberek egymást ölögessék meg fertőzzék stb mert az nekik jó. Szóval kevés ember=kevés adózó állampolgár, sok ember=sok adózó állampolgár VISZONT a vírustagadó logikád szerint kevesebb ember

=több adózó állampolgár? Ez kb olyan mint a homeopátiás agyrémek ,hogy “minél hígabb az oldat annál töményebb/ hatásosabb”. Tehát az állam arra játszik ,hogy minél kevesebb ember legyen s azokból is minél többen munkaképtelenek (mert pl betegek s kórházi ellátásra szorulnak s ha dolgoznának a többiek is lebetegednének és így tovább). Majd az ingyenes és nem kötelező vakcinából jól meggazdagodik a gyógyszeripar. Zseniális.

2021. jan. 24. 07:43
 26/27 anonim ***** válasza:
78%
#27 nem beszélve arról hogy ez a bezarkozas milyen gazdasági veszteséget okoz. Nem csak Magyarországnak hanem minden országnak. Tökre megéri nekik, nem?
2021. jan. 24. 07:50
 27/27 anonim válasza:
100%
Mutass nekik oktatóvideókat (akár angolul is) arról, hogy hogyan készítik az oltásokat és hogyan védik meg immunrendszert. Talán rájönnek, hogy ez tényleg biztonságos, és engedni fogják, ha megismerik a mechanizmusát.
2021. jan. 25. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!