Mi jut eszedbe, mit gondolsz róla, mi a véleményed az Anetta névről?
Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 13:55
1/18 anonim válasza:
az jut eszembe, hogy kicsit érdekes a névválasztás. meg hogy miért nem Anett vagy Aletta akkor már
még sosem hallottam =)
2/18 A kérdező kommentje:
Eredete: Anna,
Jelentése: olaszos-latinos kicsinyített formája
szerintem olyan egyedi :D
2010. aug. 15. 14:03
3/18 anonim válasza:
Nem igazán jön be, de ahány ház annyi szokás.
Ha a gyermekednek szeretnéd adni, hogy fogják becézni, én mindig arra gondolok, hogy ne legyen hátránya belőle, nehogy csúfolják pl érte.
4/18 A kérdező kommentje:
miért ezt mivel lehet csúfolni , szerintem szép név :d
2010. aug. 15. 14:09
5/18 anonim válasza:
Nekem igazából nem tetszik, és most jó nagy divat lett belőle, sokáig nem is tudtam, hogy ilyen név létezik, most meg minden második embertől azt hallom hogy milyen szép név, és így fogják hívni a gyermekét. Pár év és tucatnév lesz.
6/18 anonim válasza:
Anettről és Anettaról egyből egy kis elesett mimoza emberre tudok asszociálni. amugy nincs velem semmibaj, tehát nem csunya név csak nekem ez jut rola eszembe.
7/18 anonim válasza:
Nem konkrétan az Anettára gondoltam csak úgy általában
8/18 anonim válasza:
LoL!
Engem Anettának hívnak (: Szeretem ezt a nevet.
9/18 A kérdező kommentje:
nekem is tetszik :D
2010. aug. 15. 14:15
10/18 anonim válasza:
nekem nem nagyon jön,be mivel olyan nem magyar....
inkább Anett,minthogy Anetta O.o
bocsi,de nekem nem jön be...
am.most nagy divat ez a Nikolett / Nikoletta
Anett /Anetta
úú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!