Mit gondolsz Katy Perryről? Mi jut eszedbe róla?
Figyelt kérdés
lehet száma vagy bármi.2011. febr. 13. 13:56
2/11 anonim válasza:
asszociáció:
1) i kissed a girl című szám refrénjének dallama
2) az ebből készített power metál verzió :D
3) az, hogy a firworks forgatásától 5 percre lakom, és olyan ügyesek voltak, hogy fel se tűnt nekem -_-"
3/11 anonim válasza:
Ő képvisel mindet amit nem szeretek a mai fiatal generációba. Viszont jó csaj elfogadnám.
4/11 anonim válasza:
Ha Katy Perry, akkor újabban a Firework jut eszembe! Tökre idegesít már az a szám, mert nagyon forszírozzák. Egyébként szeretem a zenéit, California Girls a legjobb. :)
5/11 anonim válasza:
Irritál a zenéje és maga a személyisége is.
6/11 anonim válasza:
Irritál a "zenéje" és a hangja is.
7/11 anonim válasza:
A beautiful city called ammm, Bucarest?
8/11 anonim válasza:
ifj.Malkek Miklós. Érdekes volt az egybeesés a X-Faktor, és a klip forgatása. Ugye Malek fedezte fel, ez jó reklám volt mindkettőjüknek, ráadásul a forgatás aprópénzből megvolt.
Egyébként nem szeretem sem a hangját, sem a számait. Olyan 12 egy tucat. Mikor meg a csapból is ő folyik, sikítani tudnék.
9/11 anonim válasza:
nekem ii/i jut eszembe róla :D:D:D ha érted mire gondolokxD
10/11 anonim válasza:
Utolsónak: LOL
Könnyesre nevettem magam, szereztél egy jó estét nekem, köszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!