Néhány napja derült ki, hogy babát várok, de a párom mindenképpen abortuszt akar! Hol a kiút?!
Több éve vagyunk együtt, eddig szerettük egymást, de mivel én nem hagyok neki döntési lehetőséget (magyarul nem akarok abortuszt) most odáig fajult, hogy azt mondta, hogy amennyire lehet, kerüljem őt el mostantól!
Nincs olyan családi hátterem, ami mellett egyedül vállalhatnám, pedig meg akarom tartani! Vele szerettem volna... És ő az aki nem akart védekezni, nekem mindegy volt, mivel mindig is szerettem volna babát (ezt ő is tudta) Mitévő legyek? :(
Hagyd már a pasit megemészteni,hogy mit is csinált.
Nincs a családban szövetségesed pl anyukája aki unoka után vágyakozik?
Kicsit írnál a helyzetedről,hova mennél,mit csinálnál egy gyerekkel? Van végzettséged,munkahelyed?
Nagyon nagy felelősség a gyerek és olyat tanácsolni,hogy tartsd meg,csak átgondoltan lehet,ha az ember ismeri a körülményeket.Csak gyerektartásból nem lehet tényleg boldog gyerekkort biztosítani.Létminimum alatt pedig miértelme lenne,hogy szenvedjen?
Gondold át,hogy gyerektartással együtt mit tudnál neki biztosítani te!
Ha megtartod = elhagy
Ha elveteted = nem fogod többé szeretni őt.
Nehéz. Örökbeadás? A szíved szakadna bele, de mást nem tudok ajánlani.
Figyelj!
gyereket tarsd meg, a srácot meg felejsd el! igényelsz gyerektartást, ha fizatni sem lenne hajlandó menj bíróságra, sokak szerint macerás, de pár hónap alatt megitélik neked, onnantól kezdve pedig ne keresd. anyagiakban ennyi támogatást tudsz szerezni, és ő ráadásul biztosan nem szerelmes beléd, minek lennél vele?
Utolsó:Ez akkor is igaz,ha a férjéről van szó? Ha megszületik a baba,akkor azonnal a férj nevére kerül,automatikusan nem? A férj kérhet DNS vizsgálatot és amíg be nem bizonyosodik,hogy nem az övé a gyerek,addig kötelezettségei vannak nem?
Tényleg nem tudom,ezért kérdezem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!