Néhány napja derült ki, hogy babát várok, de a párom mindenképpen abortuszt akar! Hol a kiút?!
Több éve vagyunk együtt, eddig szerettük egymást, de mivel én nem hagyok neki döntési lehetőséget (magyarul nem akarok abortuszt) most odáig fajult, hogy azt mondta, hogy amennyire lehet, kerüljem őt el mostantól!
Nincs olyan családi hátterem, ami mellett egyedül vállalhatnám, pedig meg akarom tartani! Vele szerettem volna... És ő az aki nem akart védekezni, nekem mindegy volt, mivel mindig is szerettem volna babát (ezt ő is tudta) Mitévő legyek? :(
23.46-os vagyok..kérdésem előtt már meg is kaptam a válaszodat.24 éveen már elég érett vagy ahhoz,hogy gyereked legyen.Ha úgy érzed vágj bele,és tartsd meg,hisz mint előbb írtam egy abortusz után sosem lehet tudni,hogy sikerülne-e a következő terhesség.Én nem kockáztatnék.Hány
hetes kismami vagy?
A párod miatt nehogy elvetesd!
Ha nem tud így elfogadni, akkor igazi bunkó, nem is vagy számára fontos valószínűleg. Ha szeret, akkor nem tenne ilyen kijelentést. Szüleid nem tudnak segíteni neked? Ha szeretnéd a babát, akkor kerüld el az apját, majd kérj gyerektartást... Az egészben az a legrosszabb, hogy már most lejön, milyen egy szemét apja lesz szegénynek. :(
Minden jót kívánok neked és a babádnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!