Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmaganyosostam virus alatt....

Elmaganyosostam virus alatt. Miert?

Figyelt kérdés
Hiaba van csaladom. Ferjem sokszor van tavol,dolgozik. Babaval nincsenek programok most, kivinni sem viszem annyira ezekben a zimankokban. Mit tegyek? Mas is van igy?
2021. jan. 17. 00:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Meg tudom érteni a helyzeted. Nekem még nincsen babám, párommal együtt lakunk, de mivel nagyon beszűkült a program lehetőség a fővárosban is, nem megyünk sehova, holott korábban jártunk bulizni, moziba, edzőterembe, színházi és standup előadásokra vagy csak simán beülni egy kávéra pár baráttal vagy ketttesben...

Elég nyomasztó ez az időszak főleg hogy tél is van, ráadásul nagy csalódás számomra hogy három barátnőmet is elvesztettem az elmúlt egy évben, úgy érzem teljesen magamra maradtam. Kettő azért nincs, mert már nem ott dolgozom és igazából úgy látom ők már nem is keresnek engem sosem (én sokszor írtam rájuk), egy harmadik, a legjobb barátnő pedig átpártolt az exemhez, és inkább vele van jóban :(

Próbálok majd új barátokat szerezni, ami amugyis nehéz, mert nem olyan egyszerű leakasztani a szögről új barátokat pláne akik hasonló érdeklődési körűek és hasonló szinten is vannak értelmileg.

úgyhogy abban reménykedem hogy jön még egy szép világ xD

N 31

2021. jan. 17. 13:02
 12/13 A kérdező kommentje:
Sajnalom 11es!sajonos az en barataim is elkoptak, es mi is jottunk mentunk a babaval mindig, sok programunk volt, nem ultunk itthon es most nagyon nehez. Valahogy at kell veszelni!:(
2021. jan. 17. 20:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Sose késő változtatni. A gyereket örökbe tudod adni, a férjedtől meg el tudsz válni, és szabad ember lehetsz. Hajrá!
2021. febr. 5. 20:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!