Elmaganyosostam virus alatt. Miert?
Mivel anyámmal is jól beszélgetek, sőt a barátnőivel is xDD Ezért simán...
Tudsz jobbat? Te se unatkozol annyira, én sem xd
Szia, nekem is írhatsz, ha levelezi szeretnél.
27N
Talán úgy,hogy a kérdezőnek nincsenek barátai,nem tudd sehova elmenni,bevan zárva a nap 24 órájában otthon unatkozik és magányos
Tudod mennyi lehetőség van egy újszülött babával programozni rengeteg csak sajnos most erre nincs lehetőség
A férje meg dolgozik,nem ér rá a feleségével írogatni, beszélni vele
Figyelj kérdező én teljesen átérzem amit érzel
Keress valami hobbyt ami kicsit lefoglal
Hány éves vagy? Volt már munkaviszonyod a baba születése előtt?
Mit szerettél volna megvalósítani gyermekkorodban, mielőtt felnőttél - mi volt az az ÁLOM?! Emlékszel még rá?
Nagyon érthető, hogy a vírushelyzet miatt sokan különböző nehézségekbe ütköznek. Talán ilyen baba-mama csoportot érdemes lenne létrehoznod valamelyik fórumban az interneten.
Ui: én a hoxa portál böngészgetését javasolnám mintának, aztán ha gondolod, létrehozhatsz valamilyen másikat - a saját elképzeléseid alapján. Szerintem elég kézenfekvő az ötletem...
Keress olyan dolgokat, melyek nagyon foglalkoztatnak, vagy eddig pl. nem jutott időd rá. Esetleg érdeklődésednek megfelelő csoportokat is kereshetsz közösségi oldalako+n.
Van egy portál, a [link] - nézd meg, hátha találsz munkalehetőséget, vagy ötleteket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!