15 éves lány vagyok otthon takaritok, mosok, vasalok, a kutyák után takaritok mindent megcsinálok amit mondanak nekem és megis mindig velem ordítanak a szuleim. Miert csinálják ezt? A testéremnek mindig sutiket hordanak haza.
Figyelt kérdés
O egész nap a net elott ul es nemcsinál semmit es megis mindig meg van dicserve. Kérlek ne nézzetek hulyének2010. aug. 14. 18:49
11/14 anonim válasza:
Ez annyira érdekes. Ha kiír egy kérdést egy fiatal, akkor általában ő mindig megcsinál kivétel nélkül mindent, de a szülei ellenére utálják, kitagadják, a testvérét pedig dédelgetik.
Valami oka biztos van, bár kamasz vagy - vagy nem veszed észre, vagy nem látod be.
12/14 A kérdező kommentje:
aki most irt má biztos felnott es tudja mit mond.mert ugye minden felnotnek igaza van.egyetlen hely ahol jol erzem magam az a suli.pedig ritka.es igen is mindent megcsinálok othon.de nem kell tobb tanács kosz
2010. aug. 14. 19:25
13/14 anonim válasza:
Én megértelek,nem vagyok egy takarító tündér de én elszoktam mosogatni én szokta sokszor rendet rakni,az egyik bátyám azt mondja hogy én nem csinálok semmit miközben ő ül egész nagy a ps előtt,óriási edény dombokat hoz le a konyhába és tényleg az ég világon semmit nem csinál és utána meg nekem beszél hogy mindenkinek maga után kéne elmosogatni de viszont azt nem veszi észre h sha nem mosogatott még el csak én meg az anyum,és igaz h nem vagyok valami rendmániás de segítek itthon és vigyázok az öcsémre.És az a vicces hogy a bátyám nem csinál semmit itthon de dolgozik viszont semmi pénzt nem az haza és valamiért ő a kedvenc pedig még csak nem is kedvesebb.Azt mondta egyszer nekem h velem csak az a baj h vissza feleselek és majd ha elmúltam 18 akkor elmondhatom a véleményemet addig kussolnom kell.
14/14 anonim válasza:
Amikor anno végeztem a sulival és épp álláskeresésben voltam, sokat takarítottam otthon, ezzel ütöttem el az időt. De aztán bemakacsoltam magam, mert elegem lett, hogy feszt cseszegetnek, mert hogy "kívül különbül néz ki a porta, mint bent a ház". És ezt szó szerint idéztem! Apum mondta ezt. Pedig akkor épp a fél lakást már körbe nyaltam. Senki sem becsülte meg a munkámat, senki sem vigyázott a rendre, tisztaságra. Szemét voltam, mikor nemet mondtam a fűnyírásra, miközben az öcsém semmit sem csinált. Nehéz menet lesz, de mindenképp beszéld meg ezt a szüleiddel! Ha kell, csináljatok egy beosztást, hogy ki mikor mit csinál. Persze egyértelmű, hogy takarítani, kutyát gondozni, mosni, mosogatni kell, de egy családon belül ez nem csak egy ember feladata lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!