Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 15 éves lány vagyok otthon...

15 éves lány vagyok otthon takaritok, mosok, vasalok, a kutyák után takaritok mindent megcsinálok amit mondanak nekem és megis mindig velem ordítanak a szuleim. Miert csinálják ezt? A testéremnek mindig sutiket hordanak haza.

Figyelt kérdés
O egész nap a net elott ul es nemcsinál semmit es megis mindig meg van dicserve. Kérlek ne nézzetek hulyének
2010. aug. 14. 18:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%

Ez annyira érdekes. Ha kiír egy kérdést egy fiatal, akkor általában ő mindig megcsinál kivétel nélkül mindent, de a szülei ellenére utálják, kitagadják, a testvérét pedig dédelgetik.

Valami oka biztos van, bár kamasz vagy - vagy nem veszed észre, vagy nem látod be.

2010. aug. 14. 19:16
 12/14 A kérdező kommentje:
aki most irt má biztos felnott es tudja mit mond.mert ugye minden felnotnek igaza van.egyetlen hely ahol jol erzem magam az a suli.pedig ritka.es igen is mindent megcsinálok othon.de nem kell tobb tanács kosz
2010. aug. 14. 19:25
 13/14 anonim ***** válasza:
84%
Én megértelek,nem vagyok egy takarító tündér de én elszoktam mosogatni én szokta sokszor rendet rakni,az egyik bátyám azt mondja hogy én nem csinálok semmit miközben ő ül egész nagy a ps előtt,óriási edény dombokat hoz le a konyhába és tényleg az ég világon semmit nem csinál és utána meg nekem beszél hogy mindenkinek maga után kéne elmosogatni de viszont azt nem veszi észre h sha nem mosogatott még el csak én meg az anyum,és igaz h nem vagyok valami rendmániás de segítek itthon és vigyázok az öcsémre.És az a vicces hogy a bátyám nem csinál semmit itthon de dolgozik viszont semmi pénzt nem az haza és valamiért ő a kedvenc pedig még csak nem is kedvesebb.Azt mondta egyszer nekem h velem csak az a baj h vissza feleselek és majd ha elmúltam 18 akkor elmondhatom a véleményemet addig kussolnom kell.
2010. aug. 14. 19:43
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Amikor anno végeztem a sulival és épp álláskeresésben voltam, sokat takarítottam otthon, ezzel ütöttem el az időt. De aztán bemakacsoltam magam, mert elegem lett, hogy feszt cseszegetnek, mert hogy "kívül különbül néz ki a porta, mint bent a ház". És ezt szó szerint idéztem! Apum mondta ezt. Pedig akkor épp a fél lakást már körbe nyaltam. Senki sem becsülte meg a munkámat, senki sem vigyázott a rendre, tisztaságra. Szemét voltam, mikor nemet mondtam a fűnyírásra, miközben az öcsém semmit sem csinált. Nehéz menet lesz, de mindenképp beszéld meg ezt a szüleiddel! Ha kell, csináljatok egy beosztást, hogy ki mikor mit csinál. Persze egyértelmű, hogy takarítani, kutyát gondozni, mosni, mosogatni kell, de egy családon belül ez nem csak egy ember feladata lenne!
2010. aug. 14. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!