Ezek után te barátkoznál ezzel a lánnyal?
Figyelt kérdés
Szóval, az egyik "barátnőm" valami hülyeséget bebeszélt magának, és elhitte(pasi-ügy) . A fél városnak elhíresztelte, hogy én vagyok a sz.rkeverő, a szőke k.rva.
Eltelt pár nap, a pasija kilépett a képből, mostmeg jött a lány bocsánatot kérni.
Mondtam neki, hogy akkor amikor mindennek elmondott, meg azt terjesztette, hogy meg fog verni, akkor nem voltunk barátok? Most hogy kiderült, hogy ő volt a hülye, és végig nekem volt igazam, jött bocsánatot kérni.
Eszébe sem jutott megkérdezni, hogy amire ő gondolt, igaz-e, hanem egyből ment rólam a pletyka.
Csak akkor tudtam meg, hogy problémája van velem, mikor visszahallottam, hogy miket mond rólam.
Annyi bátorsága nem volt, hogy a szemembe mondja.
2010. aug. 14. 16:58
11/11 anonim válasza:
Én is azt mondom,ha ki is békülnétek,ott marad benned a tüske,és már nem lesztek olyan barátnők mint "régen"!És ha nem derül ki az igazság bocsánatot se kért volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!