Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek után te barátkoznál...

Ezek után te barátkoznál ezzel a lánnyal?

Figyelt kérdés

Szóval, az egyik "barátnőm" valami hülyeséget bebeszélt magának, és elhitte(pasi-ügy) . A fél városnak elhíresztelte, hogy én vagyok a sz.rkeverő, a szőke k.rva.

Eltelt pár nap, a pasija kilépett a képből, mostmeg jött a lány bocsánatot kérni.

Mondtam neki, hogy akkor amikor mindennek elmondott, meg azt terjesztette, hogy meg fog verni, akkor nem voltunk barátok? Most hogy kiderült, hogy ő volt a hülye, és végig nekem volt igazam, jött bocsánatot kérni.

Eszébe sem jutott megkérdezni, hogy amire ő gondolt, igaz-e, hanem egyből ment rólam a pletyka.

Csak akkor tudtam meg, hogy problémája van velem, mikor visszahallottam, hogy miket mond rólam.

Annyi bátorsága nem volt, hogy a szemembe mondja.

2010. aug. 14. 16:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyszer "hátbaszúr" máskoris megfogja tenni...,rúgd ki a pics@ba,az ilyen nem barátnő!!
2010. aug. 14. 17:01
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ne állj vele többet szóba.. ki tudja mikor vesz elő téged megint.
2010. aug. 14. 17:01
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
NEM! semmiképpen sem.a következő pletykánál megint ezt fogja csinálni.
2010. aug. 14. 17:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Viszont volt annyi bátorsága, és odaállt elég elnézést kérni!! Ez sem mellékes, mert nemsokan mernének! Azért én életkor és a múlt függvényében azért megfontolnám!
2010. aug. 14. 17:07
 5/11 anonim ***** válasza:

Szerintem meg bátor dolog az, amit tett. Úgy érzem, hogy még igencsak tinik lehettek (felnőtt ember nem hiszi, hogy a fél város ismeri őt és vele foglalkozik), a barátnőd pedig a fiatal lányok szokásos feltűnési viszketegségével és nagyzási mániájával előbb cselekedett, mint gondolkodott.

De ugye az vesse rá az első követ, aki soha nem hibázott még. Mert később belátni, hogy te voltál a hülye, megbánni a dolgot és bocsánatot kérni igenis nehéz, ő mégis megtette.

Ne mondd, hogy te még soha életedben nem pletykáltál. Ha ne, akkor minden tiszteletem a tiéd, de akkor annyi értelemmel és bölcsességgel tudhatnál egyet s mást a megbocsátásról is. Egy esély mindenkinek jár.

2010. aug. 14. 17:28
 6/11 A kérdező kommentje:

Ha pletykáltam is, sosem volt belőle ekkora gond.

Amikor már 10 ember mondja neked, hogy: "hallottam xy-tól, hogy kavarod neki a sz.rt", akkor azért elgondolkodtató, hogy kinek mondta el.

2010. aug. 14. 17:48
 7/11 anonim ***** válasza:

Miért veszd magad körül olyan emberekkel, akik többet adnak a pletykára mint arra, amennyire ismernek téged?

Végül is mindegy mit mondunk, a te döntésed.

Lehet megsértődött tini, aki még nem ismeri fel a megbánás és megbocsátás értékeit, és lehetsz az, aki tudja értéelni más vezeklését.

2010. aug. 14. 17:56
 8/11 A kérdező kommentje:

Nem ilyen emberek vesznek körül, nem is érdekel a véleményük.

De számomra a barát szó nem azt jelenti, hogy ha lehetősége adódik hátba támad. Aztán meg jön bocsánatot kérni... mivel kiderült hogy tévedett, és mindenki elfordult tőle.

2010. aug. 14. 18:08
 9/11 anonim ***** válasza:
De te sem voltál igazi barátja, ha nem szeretted annyira, hogy megbocsáss neki. Mert a barátság két emberen alapul, ami egy hibája miatt széthullik, az nem volt több, mint haveri kapcsolat.
2010. aug. 14. 20:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Hagyd a csajt, nem lennétek soha többé igazi jó barátnők.
2010. aug. 14. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!