Hogy mondjam meg anyámnak, hogy fogyózni akarok? 10 kg-t leakarok adni (160/70), de ha kevesebbet eszem, akkor mondja, hogy biztos valami bajom van. (16)
Mozogni amúgy is akarok itthon, és szerencsére találtam egy olyan oldalt, ahonnan letudtam tölteni azt, amire szükségem van, és holnaptól elkezdek mozogni.
Először -10 kg, ami csak rajtam múlik, és ha akkor sem lennék elégedett magammal, akkor még -10 kg.
Én ugyan magasabb vagyok nálad (168 cm)és 72 kiló voltam, de anyu hajszolt, hogy fogyjak. Elkezdtem diétázni, meg tornázni és most tartok 66 kilónál és ő még csodál is, hogy ilyen kitartó vagyok. Még egy 10 kilót le akarok adni és akkor tök jól leszek. Szerintem amúgy nem is kell ezt külön bejelentened, csak lemondasz a kenyérről, meg a zsíros kajákról, cukorról stb és ennyi. Ha a család azt eszik, akkor te mást eszel. Csinálhatod magadnak is pl. a salátákat, én is megcsinálom magamnak, nem akarom, hogy anyu még külön nekem is főzzön. 1,5 hónap alatt fogytam 7 kilót, holott nem koplaltam halálra magam, csak tudatosan elkezdtem egészségesebben élni:) Sok sikert!
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!