Mit adjak anyunak Karácsonyra?
Ahogy olvastam a válaszokat, az jutott eszembe, h hol van ilyenkor a többi testvér?? A férjedet most hagyjuk ki ebből, hiszen miről beszélünk, ha már a saját gyerekei sem akarják őt hazavinni??
Mellesleg pedig a betegszállítás ingyenes, ha az otthonból megigénylik a szállítását, bárhová is legyen az!!
Egyébként örülök h sikerült! Minden jót!
Áldás a szülőkre
Van hely, hol minden kicsi széken
Nevetve ültem egykoron.
S tipegő léptem, gügyögésem
Mosolyt rajzolt az arcokon.
Van ház, ahova tartozom,
Más otthonba sohse térek,
Bármely családhoz, minden házba
Csak, mint idegen, úgy lépek.
Valakiket: a szüleimet
Eléggé meg nem áldhatom,
Valakinek, ha százszor élek
Adósságom le nem róhatom.
Van hely, hol minden kicsi széken
Nevetve ültem egykoron.
S tipegő léptem, gügyögésem
Mosolyt rajzolt az arcokon.
Van ház, ahova tartozom,
Más otthonba sohse térek,
Bármely családhoz, minden házba
Csak, mint idegen, úgy lépek.
Valakiket: a szüleimet
Eléggé meg nem áldhatom,
Valakinek, ha százszor élek
Adósságom le nem róhatom.
Szia.Tényleg igaza van az elöttem szolóknak.Kérdezd meg a férjedet,hogy ő mit szólna ha te nem engednéd,hogy az ő édesanyja ott legyen.Valahogy találj ki valamit,mert nemsokára jön a Karácsony.És gondolj édesanyádra ,hogy milyen bántódott lenne ,ha nem tölthetné a gyermekével a Karácsonyt.És bár ne adj Isten ,de ha eljön Anyukád ideje és már csak az utolsó perceket töltheted vele akkor majd te is rájössz és nyomasztani fog ,hogy az utolsó Karácsonyát nem töltöttétek együtt :(
Azért remélem ,hogy megoldod a problémákat a családod között.Sok boldogságot kívánok a gyermekhez.Kellemes Karácsonyt és boldog Új évet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!