Jó ötlet anyunak karácsonyra?
Nagyon jó ötlet!
Mondd el anyukádnak, hogy a sok szeretetért, törődésért stb. cserébe arra gondoltál, hogy mivel idén még 23-án is dolgozik Te intézed a karácsonyi dolgokat, hogy tudjon pihenni is egy kicsit.Szóval kitakarítanál, bevinnéd a fát a lakásba, feldíszítenéd stb. és neki csak pihennie és esetleg sütni/főzni kellene, amiben ha gondolod szintén segítesz.
Tuti örülne neki anyud:)
Szerintem ennek nagyon örülne, különösen azért, mert tényleg olyan amit szeretne, és tervezést igényel.. látszik, hogy szeretetből adod.
A barátnőt rávenném, hogy vigye el 23.-án egy "elfelejtett" ajándékra vadászni, vagy valami ilyesmi.. De ne feledd, a barátnők nagyon pletykásak tudnak lenni! És lehet, hogy anyukád gyanút fogna.. szóval nem kell mindenbe beavatni őt sem, elég, ha annyit tud, el akarjátok távolítani.
A nappaliból kitilthatod akár azzal is, hogy már bevitted az ajándékot, és akkora, hogy nem tudod jól elrejteni, elárulná a "csomagolás" és nem akarod, hogy idő előtt megtudja, mi az.. És még csak nem is hazudtál:)
A parketta közepére meg leragaszthatsz majd egy nagy, piros masnit xD
Ez a masni egy igazán jó ötlet!:) Meg a kifogás is de, tudom evvel komodra gondolna.Tuti a parketta nem juttna eszébe csak remélem apu nem szólja el magát meg is zsaroltam picit ha anyu tudja ugyis elszolja magát örömébe, ahogy ismerem:)
Nagyon szeretném, hogy örüljön neki mert, régóta szeretné de, mindig azt mondja most másra kell jobban a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!