Mit adjak anyunak Karácsonyra?
igaza van az első hozzászólónak, hozd haza!
képzeld el, ha ez lenne az utolsó karácsonyotok egymás nélkül.. szerintem egy életen át nyomasztana a lelkiismeret, ha otthagynád bennt az idősek otthonában. gondolkozz rajta, hogy lehetne megoldani, sok sikert, és jó döntést!
Hát már ne is haragudj, de a párod egy köcsög.
Ő az anyukád és nem egy idegen. Neki ez lenne a legnagyobb ajándék. Mégis mire gondolt a férjed? Majd adtok neki egy pulóvert és kész?
Ha ennyire fafejű, akkor én magam költöznék be a mamához az otthonba. Ő meg maradjon otthon és gondolkozzon azon, hogy ezzel a gesztusával mennyire megbánt téged.
Igaza van a többeknek, anyukád megérdemli h karácsonykor veletek legyen. Ha a férjed nem egyezik bele az se érdekeljen, old meg valah. akár egy ismerőssel hozasd el, és am az h nem fértek el erre van egy jo mondás "sok jo kishelyen is elfér:)".
Nehgyd h irányítson, állj a sarkadra, bármint mond ne hgyd magad, hisz te döntésed h anyukáddal együtt akarsz karácsonyozni. Ha gondolod írj nekem privit, ha tudk segítek.
Sok szerencsét, puszi
A legjobb megoldás szerintem, ha szólsz a nővérednek, hogy nappal legyen ott, és éjszaka ha indul a szülés akkor menjen át hozzátok, úgyis Karácsonykor összegyűl a család , legalábbis nálunk mindig televen a ház. Teljesen igazuk van az elöttem szólóknak, pár nap az egész, kibirja a férjed, és ha nem szerintem ott nagy gond van. De a nővéred is kibírni szerintem , hogy pár napig többet fűtsön, nem egy vagyon, és ha nem akkor áplónő, az sem olyan sok egy pár napra, csak nehezen kapnál pont Karácsonyra.Szóval szerintem vidd haza feltétlenűl, és mond a férjednek, hogy bírja ki , hisz csak néhány napról van szó.
Kellemes Ünnepeket és szülést.
Igazabol igy, egy par mondatban nagyon konnyu tanacsot adni, de a "helyzetet" ti tudjatok, hiszen ti eltek benne. Ha karacsonyra nem is, de akkor viszont szules utan (dec. kozepere varod a babat), januarban vidd oda hozzatok. Igerd meg neki, hogy januarban kiviszed az otthonbol magatokhoz, karacsonyra nem tudod megoldani.
Szerintem ha erre is azt mondod, hogy lehetetlen, akkor te sem akarod igazabol ot odavinni hozzatok. Mert dec. szulsz, a ferjed sem akarja, karacsonykor epp hazaertek a korhazbol...szoval tul sok a kifogas, a ferjed is szegyellje magat mellesleg.
Kulonben pedig ajandekot is tudok mondani, bar gondolom megvan mindene a mamanak, de azert itt van par otlet: egy jo minosegu nagyon meleg mamuszka, puha furdokopeny, 2 db szep puha torolkozo, finom desszertek, vagy egy igazi gyapju derekalj az agyba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!