Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A bátyám nem zárja soha...

A bátyám nem zárja soha magára az ajtót. Már idegesít. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy hülye kérdés és úgy látszik mintha mindenért hisztiznék de nem így van. Csak már elég idegesítő tud lenni, hogy ha pisil vagy fürdik vagy valami akkor nem zárja magára az ajtót. Én meg mennék be a fürdőszobába erre ő ott áll ruha nélkül.

Hiába kérem meg, hogy zárja magára az ajtót vagy legalább hajtsa be. Ő inkább úgy hagyja. A múltkor átjött pár barátnőm ő meg pont pisil nyitott ajtóval...hát...

Hogyan mondjam meg neki, hogy jó lenne ha bezárná az ajtót? 18 éves

15/L

2010. aug. 13. 19:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
66%
Mondjuk bezárni nem tudom miért kéne az ajtót, elég lenne becsukni. Ha nyitott ajtónál végzi a dolgát, és te pont arra mész, vágd be jó erősen az ajtót, egy idő után ez fogja idegesíteni, és inkább becsukja magától.
2010. aug. 13. 20:53
 12/19 anonim ***** válasza:
70%

Sokkterápia?

Fényképezzétek le és mondjátok h megmutatjátok az osztálytársainak v felteszitek a netre.Ha kiborul kérdezd meg "ha előttem mered mutogatni magad akkor mások előtt mért nem?"

de persze igazábol ne mutogassátok a képeket, csak a te telodban legyenek benne!

2010. aug. 13. 20:55
 13/19 anonim ***** válasza:
11%
Mondd meg neki, hogy a családi szex az vérfertőzés, mert gondolom azt akarja.:)
2010. aug. 13. 21:17
 14/19 A kérdező kommentje:

Ott elöl írtátok h ha jó pasi.....

el is vihetitek nyugodtan. Nektek adom^^

2010. okt. 6. 20:47
 15/19 anonim ***** válasza:
59%
vágd pofán
2010. okt. 6. 21:19
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nővérem vécézik nyitott ajtónál.. Nekem nem gond, mert már 17 éve látom meztelenül meg mindig is nyitott ajtónál pisil, legfeljebb nem nézek oda, csak a sógoromnak lehet gáz aki másik nővérem pasija:D Sajnos erről nem lehet leszoktatni, ha megkére(d,m) akkor heves egyszerűséggel tojik rá, az hogy téged zavar nem érdekli. Majd egyszer megjárja ha olyan nyit rá akit nem akar..
2010. okt. 7. 00:00
 17/19 anonim válasza:
Tudom mennyire idegesítő én például a párommal zuhanyoztam és a öcsém ránk nyitott elég kellemetlenül éreztem magam én és a párom azóta zárjuk magunkra a fürdőajtót.
2010. okt. 7. 00:34
 18/19 anonim ***** válasza:
40%
Mi sem zárjuk be, sőt én pl nyitott ajtónál pisilek.A párom kicsit szégyenlős ilyenkor szóval a WC-s dolgoknál becsukja az ajtót és senki nem mehet be,de a fürcsinél ha én megyek be az nem zavarja, mást nem enged be.Családtagok vagytok, miért kéne titkolózni, ha őt nem zavarja akkor akkor menj be, max nem nézel oda.Ez most olyan h. ha apu fürdik akkor nem zavarja ha bemegyek,de természetes h. nem fogom bámulni(nem is akarom).Valszeg most még fiatal vagy és azért zavar,de ha már idősebb leszel akkor nem fog zavarni.
2010. okt. 7. 07:27
 19/19 anonim ***** válasza:
20:04 miért, te 15 évesen a saját TESTVÉREDET bámultad, ah pucér volt??? :-o
2010. okt. 7. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!