Szégyellted már valaha a párodat?
Én soha sem szégyelltem a férjemet. Nagyon büszke vagyok rá, mert egy nagyon jó ember, nem kocsmázik, nem nőzik, építi a karrierjét. Sajnos volt nekem is olyan pasim, akit szégyelltem, mert reggelije egy feles. Mentünk az utcán, meglátott egy kocsmát és beugrott a "tízóraijáért". Stb...
Az én férjem sem tökéletes, de ő nem hozna soha kellemetlen helyzetbe. Remélem! ;) :)
A link, naplopó haveri köre miatt. Ezek a lumpen alakok tulajdonképpen fontosabbak voltak nálam. Meghízhatatlansága miatt. A durva modora miatt.
-- Már nem vagyunk együtt --
"Ha büdös a keze, akk az orrom alá dugja, és még jót nevet."
"Nem szégyelltem, csak kellemetlenül éreztem magam amikor a szüleimmel elször találkozott és ecsetelte nekik hogy hogy dugott meg a backstage-ben."
"Mikor a villamoson befingott, és kegyetlen záptojásszag lett, ő meg csak röhögött ezen."
Édes Istenem.... :O
Utolsó: ezt hogy érted? :) Nagy az Isten állatkertje, vagy mi? (Én a villamoson fingós exnője vagyok. :D)
Amúgy teljesen jogos a kérdés, hogy mért voltam vele. Hát akkor lehetett volna kicsit több eszem, de szerencsére ez már régi történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!