Szégyellted már valaha a párodat?
az én páromat is cipeltem már haza részegen!
Én mégsem szégyelltem!Senki sem tökéletes..lehet azért mondom mert szerelmes vagyok,de szerintem én is kevertem már kellemetlen helyzetbe.
Igen, mert buta, tanulatlan.
A Jánossal így mondja: Jánossá, és sok ilyen szó van még, pl kocsivá mentem, stb.
A nincs szót, így írta: nics, el sem hittem, h tényleg nem tudja helyesen leírni, de ezt már akkor vettem észre, amikor már együtt voltunk.
Ha büdös a keze, akk az orrom alá dugja, és még jót nevet.
Mások előtt mindig okoskodik, azt hiszi, h okos..Ilyeneket mond, h Oroszország a hidegről híres,stb,stb, mint ha ezzel nem tudom mit mondott volna.
Nem fogja fel a viccet, és ha valaki viccelődik, akk ő komolyra veszi és úgy szól vissza...már sokszor kérdezték tőlem, h ő nem érti a viccet?!...
Uhh, annyi dolog van még...
Apróságok ezek, de néha égnek áll a hajam ettől, kivált ha társaságba kell menni.
Soha!!!
Akár a feje tetejére is állhat a Fő tér közepén, akkor sem szégyellném! Mert szeretem úgy ahogy van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!