Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tesóm mért tesz olyan kijelent...

Tesóm mért tesz olyan kijelentést hogy mindig én vagyok itt?

Figyelt kérdés

Ma mondom tesómnak hogy most egy kicsit ide szeretnék ülni mert nem sokat voltam itt,

erre meg hogy már megszokta hogy mindig én ülök itt...

Pedig nem szoktam sokat itt ülni!! :(

Mért kell ilyen kijelentést tenni?

2010. aug. 13. 17:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
52%

Egyébként az irásból kiderül, hogy a tesódnak komoly önbizalomhiánya van. Vagy van már, vagy kezdődik kialakulóban.

Ha jó tesó vagy, foglalkozol vele, és megkérdezed, mi bántja, miért nem inkább fiut keres magának számitógépezés helyett. De ne ess neki egy tőrrel, csak ugy normálisan. A bizalom a legjobb dolog az életben.

2010. aug. 13. 17:51
 12/16 A kérdező kommentje:

Fiú tesóm van és az egoja hihetetlen nagy! Beszolásai: úgy lovagolsz mint egy krumpliszsák,

Olyan fehér vagy mint egy mentő autó...

De sokat lent tudtál maradni a víz alatt (gúnyosan)

Micsoda hang (szintén gúnyosan)

Magát meg a nap 24 órájába fényezi

2010. aug. 13. 18:25
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem kell sajnálni,egyszerűen egy balfa*z...haverom idősebbik fiú testvére is ilyen...Nem sajnálni kell,hanem elzavarni a gép elől,morogjon csak ha akar majd igyógyul.Én 12 éves koromban ültem egész nap a gép előtt már azért is haraptam,ha azt kérdezte meg anyám,hogy megyek e ki ebédelni...Hál' istennek kigyógyultam fél év után,de még most is idegesít ha vissza gondolok,hogy milyen voltam... 18F
2010. aug. 13. 18:31
 14/16 A kérdező kommentje:
18f Nem rólam beszélsz? Ezelött kb 3 héttel én is ilyen voltam.. de megváltoztam
2010. aug. 13. 18:38
 15/16 anonim ***** válasza:
???? :D :D Mi van?? :D :D :D
2010. aug. 13. 20:11
 16/16 A kérdező kommentje:
Én is olyan voltam mint az utolsóelötti
2010. aug. 14. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!