Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a legdurvább/legrosszabb...

Mi a legdurvább/legrosszabb karácsonyi sztoritok?

Figyelt kérdés
Nekem mikor apum átugrott a haverjához "koccintatni" de full részegen jött haza, a vacsorát megette és elaludt a nappaliban a fotelban. Így végül nem volt rendes karácsonyunk, persze ment 1 hétig a veszekedés
2021. jan. 1. 17:22
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
61%

Ma 21:21-es hozzászóló vagyok.

2020 vagy 2021 (de inkább 2020) karácsonya lehetett. Felkeltem 5 és 6 óra között, a többiek még aludtak, csináltam magamnak egy kavarós kávét, csak túlsokáig hagytam a mikróban, és vártam hogy kihüljön. Ott ülök az asztalnál, egyszer csak látok magam előtt egy hatalmas nagy pókot. Felugrottam, a kávé a kezembe maradt, fülön-arcon-hajon öntöttem magam, és mivel forró volt, kiáltottam egyet. Erre felkelt a família, és elhordtak mindennek.

2022. nov. 28. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!