Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Közeli családtagról megtudtam,...

Közeli családtagról megtudtam, állatkínzó. Ti is megszakítanátok a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Kèt emberről is megtudtam, mennyit jelent nekik az állatok èlete.

Nem vèr szerinti rokonok.

Az egyikőjük lègpuskával lövi a madarakat, mert az autóját le...ák .

A másikról megtudtam sünit rugdosott halálra.. Csak mert ideges volt ès nem vette észre mit rugdos.

(Párom családtagjairól van szó.)

Èvek óta ismerem őket.

Ti hogy viszonyulnátok hozzájuk?

Az èn szememben nem ember az ,aki állatot kínoz

Eddig is tudtam róluk, mennyire sekèlyesek tudnak lenni.

Nagyot csalódtam mindkét emberben, nagyon nagyon elítèlem az állatok bántalmazását. Mert mellettük senki se áll ki, ki vannak szolgáltatva.

Egy világ dőlt össze bennem. Nekem ez nem semmiség.

2020. dec. 29. 15:45
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
74%
Bogy lehet egy sünt rúgni bocs? Hiszen tüskés. Nem tudom elképzelni ezt a sün rugdosást. Azt sem hogy nem vette észre, akkor mit hitt helyette? Ezek nem csak ilyen pletykák? Valaki mond egy pletykát valakiről aztán kinyírják az állatvédők. Ne haragudj kérdező de vádaskodni alapos indokkal lehet és nem úgy hogy a szomszéd Piri mondta aki utálja őket.
2020. dec. 29. 19:47
 32/34 anonim ***** válasza:
0%
Nem szakítanám meg. Pl a varjakról lepattan a légpuska, nem minden madár hal bele. A másik meg jó nagy patkány, én a sünöket inkább simogatni szoktam, őt lehet, megrugdosnám. Aki idegességében rugdos valamit, azzal mentális problémák vannak.
2020. dec. 29. 20:59
 33/34 anonim ***** válasza:
22%

Kedves kérdező, akkor ugye te nem csapod le a szúnyogot, pókot, poloskát sem, ugye? Nincs egér/patkány csapdád sem, ugye? És persze abban a házban sincsenek ilyenek, ahol laksz, ugye? Mert ugye hogyan lakhatna egy ilyen bűnös helyen egy ilyen szentéletű ember?

Amit csinálsz az butaság és teljesen feleslegesen gerjeszted a feszültséget magad körül. Mindegy te tudod. Ha én lennék a másik oldalon, akkor jót nevetnék rajtad és élném tovább az életem.

2020. dec. 30. 08:13
 34/34 anonim ***** válasza:
73%

Hogy lehet úgy rugdosni egy sünit, hogy nem veszed észre? Egyszer oké, hogy belerúg, mert mondjuk kőnek nézi vagy mittomén, de tüskés, és valószínűleg nyekken egyet, utána pedig menekülni próbál, ergo mozog. Annyira nem csinálhatta vaksötétben, hisz akkor azt se látja, hova gurul a rugdosott állat.

Ezektől az emberektől én irtózok, mert nem olyan, mint vidéken a parasztgazda, aki levágja a nyulat, mert az étel, de nem örömből csinálja. Ezek teljesen indokolatlan beteges kegyetlenkedések, amiket azért élnek ki állatokon, mert embereken nem lehet. De ne legyen kétség, más nem tartja vissza őket. Szóval én az ilyet messziről kerülöm. Nagyon is sokat elárul egy ember személyiségéről, hogy bánik a kiszolgáltatott lényekkel.

2020. dec. 30. 11:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!