Állatkínzó szomszéd...hogy lehetne bejelenteni, hogy ne tudja meg, ki volt?
Ez egy kretén, komolyan, a baj az, hogy csak én vagyok az egyedüli szomszédja.
Nemrég költöztünk erre a településre, de már komolyan elgondolkodtam, hogy továbbmegyünk(több baj is van)
Szóval, tart mindenféle állatot, de hogy: van báránya, azt ököllel veri, és jókat röhög rajta. Kutyája megszökött, hozzám sírva jött be a kutya, láttam, hogy egy hatalmas véres folt van rajta, valószínű valamit kirágott magán. Később megtudtam, ez az idióta tűvel, és cérnával próbálta összevarrni...ez a hülye mesélte.
Tart galambokat is, elég sokat, először azt hazudta, kiállításokra jár vele, később amikor be volt rúgva, bevallotta, hogy mindet megeszi...kiereszti őket, és legpuskával lövöldözi.
Most is 6 óra körül valamit lődözött az utcáról, lehet, macskát.
Főleg azt, amelyik hozzám szokott bejönni, én meg adok neki enni.
Ráadásul emiatt a fsz miatt egy csomó patkány is van itt, a padlásunkon, stb. Szétszórja a magokat a libáinak, kacsáinak.
Az ilyen barmot örökre el kellene tiltani az állattartástól, még csak fotóról se lásson soha többet.
Egy fogatlan, 50 kilós, középkorú félcgány, alkoholista kretén, az anyjával él.
Amikor idejöttünk, még 3 kutyája volt, most már csak az az egy, de az is meddig...?
Vicc az, hogy amikor ideköltöztünk, nem is láttam ezt az idiótát vagy 1 hónapig.
Ismeri az egész falut, mindenkit, hamar híre megy, ha valakit bejelentenek pl jegyzőhöz.
Hogy kellene csinálni?
És azzal mivel lennél jobb tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!